Welkom op de evenementen-WebStek
van Active-Pinball
06-54 94 68 06
active-pinball@home.nl


Indien U als horeca-ondernemer ook ge´nterreseerd bent om eens een
leuk flipperkast-evenement in uw horeca-zaak te organiseren,
neem dan kontakt op met Active-Pinball om de de mogelijkheden te bekijken.

Hieronder de foto's gemaakt op 22 november jongstleden tijdens
Moergestels Night of the Pinball Wizzard in cafe de Veerkes

Teams:
1  Brugzeikers
2 Adios Espagne
3 Parum Schrobbelarum

Solospelers:
1 Frido (parum schrobbelarum)
2 Jasper (brugzeikers)
3 gedeeld Laurens (Brugzeikers)& Sander(adios espagne)

Vanaf 18 uur kon iedereen die er behoefte aan had zich warm spelen op de door active-pinball opgestelde flipperkasten. De volgende kasten waren voor de wedstrijd opgesteld: Corvette, Party Zone, Creature of the black lagoon, Demolition Man, Theatre of Magic en The Champion Pub.
Rond de klok van 8 uur waren alle teams aanwezig in cafe de veerkes en begon de stemming er goed in the komen. Na een uitleg door Paul(active-pinball) over de competitie kon de 1ste ronde gespeeld worden. Iedere ronde bestond uit een oefenronde en een wedstrijdronde voor ieder team op 1 flipperkast. In totaal 6 rondes voor 6 teams op 6 verschillende flipperkasten. Na 3 gespeelde rondes was er even tijd voor een pauze. maar ook deze tijd werd door de deelnemers volop benut om te blijven spelen op de flipperkasten. Tegen half 1 waren alle rondes gespeeld en was het winnende team en moergestels Pinball Wizard bekend. Voor het winnende team was er volop bier beschikbaar gesteld door Marc (uitbater de Veerkes) en de winnaar krijgt voor een bepaalde tijd een flipperkast thuis ter beschikking, om verder te oefenen, speciaal voor zijn ook deelnemende vriendin, want die was helemaal onderaan geeindigd, dus hier is enige training nog wel op zijn plaats. Voor veel vooral jeugdige deelnemers was dit een vernieuwde kennismaking met de flipperkast en vele waren zeer enthousiast over het fenomeen flipperen. Tevens door 25% vrouwelijke deelnemers is bewezen dat de flipperkast niet alleen toys voor boys is !!!
De dames hadden de hoogste score op de corvette, alleen de vette pech dat het in de oefenronde was, volgende keer beter.

Voeg een reactie toe in het gastenboek over het toernooi.