https://homedrive.ziggo.nl/active-pinball@home.nl/publiek/pinball%20met%20afbeelding.jpg

Hier vindt u diverse links naar sites die alles of totaal niets met flipperkasten en flipperen te maken hebben.

FLIPPERONDERDELEN:

http://www.pinballwizard.nl/Winkel/default.html is de site van pinballwizard voor een groot assortiment flipperonderdelen, 1 van de 2 betere onderdelenwinkels in Nederland
Flipper gerelateerde sites:

 http://www.ipdb.org in deze database kunt u alle gegevens van 4526 verschillende types flipperkasten vinden. Ook vaak met extra foto's. Tevens zijn vaak ook de manuals, schema's, rulesheets en software van de flipperkast via deze site te downloaden.

http://www.marvin3m.com is een amerikaanse site met allerlei wetenswaardigheden over amusementsautomaten. Hier treft u ook allerlei "repairguides" aan voor diverse merken flipperkasten. Interessante site voor de doet-ut-zelver.

http://www.nfvpinball.nl/ is de site van de Nederlands Flipper Vereniging. Wordt lid als u de flipperkast een warm hart toedraagt.

http://www.flipper-pinball-fan.be is een site met veel handige reparatietips en handleidingen voor de doet-ut-zelvers.

http://www.gameroom.be
is een leuke informatieve site van
onze zuiderburen. Klik hier als je van alles en nog wat te weten wilt komen over (flipper)gaming.

Zomaar enkele leuke/informatieve sites:

www.vandijkpartyverhuur.nl Hier vindt u alles,om uw feest compleet te maken. Alles is in de verhuur, van het kleinste theelepeltje tot groots ingerichte party-tenten. Ook voor marktkramen het juiste adres.
In samenwerking met Active-Pinball kunnen er ook flipperkasten geplaatst worden op u feest.

http://www.fondy.be voor een leuk avondje new-orleans jazz muziek luisteren in Belgie onder het genot van een goed belgisch biertje. Webdesigner JosKos speelt in deze band de tenorbanjo (hij heeft meegewerkt aan het ontwerp van deze site, vandaar !!!)

http://www.deveerkes.nl voor happen en stappen in
de gezelligste kroeg van Gestel !!!
 

https://homedrive.ziggo.nl/active-pinball@home.nl/publiek/veerkes%20logo.jpg

http://www.koelman.com voor veel lachplezier om (klachten)brieven gestuurd aan bedrijven, bekende nederlanders, ministeries en verenigingen etc. Lees de brieven met de serieuze reacties. Veel lachplezier door het schrijven van deze tilburger.