D e    b o e k e n    v a n    A d 

Dit boek
is nog volop

te verkrijgen.

 

 

 

 

Geleende krachten  verscheen in 2004

Sjan is met zijn moeder op vakantie in IndonesiŽ. De eerste avond raakt hij in een schijngevecht met Juri, de tuinjongen. Ondanks dat Sjan verliest, is hij blij dat hij Juri ontmoet heeft. Juri doet aan pencak silat, een Indonesische vechtkunst. Sjan gaat mee naar de training en mag voortaan mee doen. Juri helpt Sjan om de weg te vinden in de grote stad.  Sjan helpt Juri met trainen voor zijn examen. Omdat Sjan snel leert, vraagt de guru of hij soms ook op examen wil. De toelatingstest voor het examen is zwaar maar ook raar. Nu maar hopen dat ze allebei voor het nachtelijk examen slagen.

Meer weten over dit boek?

Dit boek

is nog volop
te verkrijgen.

 

 

 

Er vallen klappen verscheen in 2003.

Steven is net in de brugklas begonnen. Tijdens de pauze wordt hij door Lars zomaar op de grond geduwd. Lars speelt met zijn bende de baas op het schoolplein. Steven laat zich echter niet uitdagen.
Dan loopt hij Saskia tegen het lijf. Hij ziet in haar de perfecte danspartner. Maar alles loopt in de soep. Lars duikt overal op en daagt hem steeds uit.
Steven moet de zaak zelf op zien te lossen en snel ook. Op het schoolplein wordt Saskia door Lars lastig gevallen. Zonder te aarzelen gaat Steven erop af. Dat heeft allerlei dingen tot gevolg...


De boeken:


Een vakantie naar de haaien*
Karatekid*
Geen karate op straat*
Er vallen klappen
Geleende krachten
Rammen en remmen
Gevangene van de gele draak


Verschillende keren heeft een (lees)verhaal van Ad 
in het populaire weekblad Donald Duck gestaan, 
maar daar is hij eind vorige eeuw al mee gestopt.

Terug naar de hoofdpagina


* betekent dat het boek niet meer te koop is.

  Meer weten over dit boek?

Dit boek

is niet meer 
te koop.

(Nog in zeer beperkte mate bij Ad zelf te verkrijgen. Stuur een e-mail, zie startpagina)

Andere kinderboeken
met vechtsport:

1ste boek over vechtsporten
Drie keer kampioen
Karate op de stortplaats
De karateclub
Muffin
De jonge samoerai
Kodo
Het zwaardGeen karate op straat
verscheen in 1999.

Vecht nooit buiten de sportschool! Sjan kent de gouden regel, al traint hij een tijdje niet.  Toch laat hij zich op vakantie in Spanje uitdagen.
Als een oudere jongen Kim lastig valt, slaat Sjan hem tegen de grond. Sjan en karate op straat. Zo onbeheerst kent hij zichzelf niet. Hoog tijd dus om weer te gaan trainen. Hij weet: die jongen laat het er niet bij zitten. Gelukkig krijgt Sjan hulp, van dichtbij maar ook van een mysterieuze verre man. Zou dat soms zijn vader zijn, naar wie hij koortsachtig aan het zoeken is? Maar voor alles, vindt Kim hem nog wel leuk als hij vecht?