Schrijver Ad Hoofs op bezoek

Op vrijdag kwam de schrijver Ad Hoofs op school. Ad Hoofs kwam in de groepen 7 en 8. Ad zat onder karate. Daar ging hij wat over vertellen. Ad had allemaal voorwerpen meegenomen, zoals een zwaard.

Vragen stellen?

Maar gelukkig was het geen echt zwaard. Ad heeft al vier boeken geschreven. Over een zo'n boek doet hij ongeveer een jaar. Het laatste boek van Ad heette: Er vallen klappen!. Uit dat boek had hij een stukje voorgelezen. Het was heel erg spannend. Maar daarna pakt Ad een plank. Verschillende kinderen mochten de plank door midden proberen te schoppen. Maar dat lukte niet. Toen pakte Ad een andere plank en die kregen ze wel doorgetrapt. Raar hè !! Toen liet Ad een paar voorwerpen zien en dat was best wel interessant. Toen was het programma afgelopen, Ieder kind kreeg toen een verrassing. Het was een boekenlegger en er stond een foto van Ad op. Op de boekenlegger kon je ook nog Ads handtekening laten zetten.

Rik Heinen (8B)

Ad Hoofs is een heel aardige man. Hij leerde ons 1 tot en met 10 tellen in het Japans. Hij had ook een paar wapen meegenomen. Er was een hele grote stok bij en ook een mes en nog andere leuke dingen.
Ad Hoofs gaf ons ook nog karateles. Een paar kinderen mochten tegen zijn plankje schoppen en bij de meeste kinderen die dat mochten doen ging die niet doormidden.
Als laatste kregen we nog een verrassing een boekenlegger waar je weet waar je gebleven bent met lezen.

Kayleigh Eliveld (8B)

Leren tellen?


Een tekening voor Ad.

Ad meehelpen met ophangen...

 

 

 

Ad op bezoek bij de Wiekslagveel vertellen

 


veel laten zien


de kinderen doen ook veel


Terug naar de hoofdpagina
 
soms zelfs allemaal