Autumn

classics

Winter

kids

classics

Spring

kids

Summer


Hallo, leuk dat je er bent! Welkom op mijn site met handgemaakte sieraden, vol met trendy kettingen en armbanden, naar eigen ontwerp. De nieuwe zomer collectie is klaar, kijk ook even bij de lente collectie.

Kijk rond en als je iets ziet wat je leuk vind, stuur dan je mailtje naar agnes.wolters@home.nl  Vermeld je naam, adres en het nummer van het gewenste sieraad.Of bel me 0529-497045.

Zie je een sieraad, maar wil je 't net even anders, dan kan dat ook. Zet het in je mail, en dan ontwerpen we samen jouw sieraad.Wil je de sieraden echt zien en proberen, bel of mail me dan.  

Via een return mail leg ik je uit hoe je kunt betalen, en wanneer je het sieraad kunt verwachten. Betalingen graag vóóraf, versturing van het sieraad volgt erna. Verzendkosten zijn volgens TNT tarief, tenzij je in de buurt van Zwolle woont. TNT tarief is doorgaans 0.88 tot 1.76 euro. Ik laat je vooraf weten wat het totaal bedrag is dat je kunt overmaken op 585 22 62 tnv Agnes Wolters te Laag Zuthem. 

Een sieraden party bij jou thuis is ook mogelijk! Vraag nog 5-8 andere sieraden fans op de koffie dan kom ik bij je langs met mijn collectie. Natuurlijk krijgt de gastvrouw een korting van 15% op haar aankoop. 

Voor meer info bel of mail me.

Veel plezier op de site!

Classics   Kids   Spring  Summer  Links

JAlbum 6.2 | saratogateen.com