Anouk Weijers                   lees het laatste nieuws

 

Ik ben Anouk Weijers ben geboren op 5-maart 2000 in Ottersum.

Ik woon samen met papa Frank, mama Linda en mijn zusje Manon op de Heukelomsberg 3 in Ottersum. Ik zit tegenwoordig in Grave op school (sensis) in groep 3/4. Dit is een school voor blinde en slechtziende kinderen. Ik kan namelijk slecht zien door de hersentumor waar ik aan geholpen ben..

Nu is er weer iets gebeurd in mijnleven waar we niet blij van worden. Er is nu lymfeklierkanker bij mij geconstateerd. Jammer genoeg is dit niet het enige nu hebben ze eind december 2010 ook nog eens MDS ( leukemie) ontdekt. 

Ik heb tegenwoordig meerdere passies en een ervan kun je zien als je mijn site opstart. Ja het is racen op het circuit. Ik vind motorrijden erg leuk hier kun je van je vrijheid genieten, dit komt goed uit want ons gezin heeft deze sport in zijn geheel als passie. Zo gaan we vaker naar de races kijken van een Team wat een speciale plek veroverd heeft in ons hart. Namelijk het raceteam van Stichting Racing Against Cancer.

Papa doet het ontwerp van deze homepage zodat alle mensen die interesse hebben op de hoogte kunnen blijven van alle gebeurtenissen om ons heen.