ENTLEBUCHER SENNENHONDEN V. CINU’S HOF

Ovaal: Ned. Int. Kamp.
Numa v.d. Waldmarch
geboren 11 april 1996
overleden 7 april 2001
Belg. Lux. Kamp.
CH-Jugendsieger ’97 
Belg. Winster ’98+99+00  
Winster ’00  
   image003

Tot ons intens verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze Numa. Nadat zij al een tijdje ziek was ging het begin april, tegen alle verwachtingen in, snel bergafwaarts met haar gezondheid.

Een opname op de afdeling interne van de kliniek te Utrecht, behandeling met tabletten, consult bij de internist in Den Haag, intensieve controle bij de eigen dierenarts. Dit alles mocht niet baten. Tijdens die wanhopige zoektocht in de hoop haar gezondheid te verbeteren hadden wij bij elk consult weer nieuwe verwachtingen, tevergeefs zoals later bleek.

Begin april werd Numa snel zieker. Haar hartslag werd steeds trager. Ze was moe, intens moe en altijd erg koud. Die altijd vrolijke, actieve hond kon zo niet verder leven. In overleg met onze dierenarts namen wij voor háár die zo vreselijk moeilijke beslissing. Zaterdagmiddag 7 april is zij thuis, op schoot, heel rustig ingeslapen.

Lieve Numa, bedankt voor de onvoorwaardelijke liefde die je ons gegeven hebt, we zijn er trots op dat wij jouw baasjes mochten zijn.

 

HOME    IN MEMORIAM