KENNEL V. CINU’S HOF

 

    HOME

RAS

 DAAN EN ANS

 

IN MEMORIAM

 

 

NESTEN

FOKKERIJ

 

Ons eerste nestje, de A-tjes, fokten we in november 1999. Dat was heerlijk om te doen, de spanning naar die zo gewenste dekking, de daarop volgende dracht, de geboorte. Eindelijk gebeurde datgene wat wij al jaren hoopten, onze hond kreeg een nestje! En toen kwam, onvermijdelijk, die ene dag. Al dagenlang zagen we er tegen op, de puppen werden opgehaald. Afschuwelijk, het afscheid was nog erger als verwacht.

Gelukkig kenden we alle eigenaren inmiddels al erg goed en was er veel telefonisch contact. Na een maand of twee bezochten we hen allemaal thuis, op een leeftijd van 6 maanden werden bij ons thuis op een heerlijke “puppendag” de stambomen uitgereikt en hun eerste verjaardag werd in het bos/restaurant gevierd.

 

image003

In juni 2001 werd ons B-nestje geboren en ook daarvan namen we met pijn in het hart afscheid. Ook hen zien we regelmatig terug. In combinatie met onze A’tjes werd op 21 september 2002 een “puppendag”georganiseerd. Met een boswandeling, quiz en een kleine behendigheidswedstrijd vermaakte iedereen zich prima. Een gezamenlijke maaltijd in de tuin maakten deze dag geweldig.

 

 

 

 

 

image004 

2002, weckpotten met koekjes

image005

2003+2005, heerlijke kluiven

Ons C-nestje werd in februari 2003 geboren. Ook hen zagen we al terug. Op 27 september 2003 organiseerden we Ciska’s familiedag

image007

image009

Ciska’s kinderen en kleinkinderen, ons A, B en C-nestje maar ook Austin’s nestje nodigden we daarvoor bij ons thuis uit. De opkomst was overweldigend en het weer fantastisch.

Ons D-nestje, alsmede hun vader Axel, zagen we samen met Austin’s tweede nestje in juli 2004 terug.

 

 

Onze zes E-s.hebben we, samen met papa Benn, zondag 20 febr. 2005 terug gezien.

image015Gezien de tijd van het jaar binnenshuis natuurlijk, het was één groot feest.

 

 

 

 

 

 

 

25 juni 2005 hebben we weer een Ciska’s familiedag georganiseerd. Onze A t/m E’s, alsmede de twee nestjes van Austin zijn daar natuurlijk voor uitgenodigd. Het was in een woord geweldig. Het weer werkte mee, de baasjes amuseerden zich prima en onder de honden onderling is eveneens geen enkele wanklank geweest.

image011 

Het F-nestje zagen we in het najaar van 2006 terug,

image0017

image019

hiervoor waren we te gast bij Bink en zijn baasjes, www.posthoornoisterwijk.nl

Alle puppen hebben we steeds thuis bezocht, de G’tjes zagen we terug in augustus 2008. Helaas hebben we door omstandigheden de H’s niet bij elkaar terug gezien maar natuurlijk zijn we wel bij allemaal op huisbezoek geweest.