Spreuk van de week: Geloof niet alles wat je denkt!


Nieuw!
RPK 4.0 (De periodieke keuring voor stellen). Met z'n tweetjes ontspannen een dag wandelen en onderweg een viertal oefeningen om te kijken hoe jullie de relatie vormgeven. Met aan het eind van de dag een evaluatie en bij gebleken geschiktheid een RPK-certificaat. Met misschien een beetje huiswerk. Net na de zomer in Vasse in het prachtige Twenste land. Mail me voor meer info.

  • Een zeurend gevoel over uw relatie?
  • Meer begrip voor uw man/vrouw willen?
  • Na de scheiding problemen met de omgangsregeling?
  • Iets anders willen wat betreft werk?
    Ik help mensen bij het oplossen van problemen in de relationele sfeer. Dat doe ik door samen met u te kijken naar de gewenste situatie van twee kanten en vervolgens via bewustwording, toekomstgerichte benadering en het creëren van eigen verantwoordelijkheid toe te werken naar wat haalbaar is. Weer blij en happy zijn als resultaat! Ik kijk altijd naar nieuwe wegen, kansen, en behoud van wat goed is. Ik geloof in de liefde, in authenticiteit, in de kracht van mensen. Niet de omstandigheden bepalen het ongeluk maar de gedachten over de omstandigheden. Ik hanteer eerlijke, scherpe tarieven en begin altijd met een gratis intakegesprek.

    Arend is een prettig en open persoon waarbij je direct een vertrouwd gevoel krijgt. Hij luistert echt naar je en weet met een aantal vragen snel door te dringen tot hetgeen je bezighoudt. Mijn gesprekken met Arend en zijn hands-on manier van coachen hebben me enorm geholpen! Mark van Ommen

  •