Beagle Dieuwke

Naar startpagina beaglesite

Hoe ik mijn baasjes inpak

 

Hallo lieve beagles en beagle baasjes. Jullie kennen mij (Dieuwke) natuurlijk nog van mijn eerste verhaal in dit leuke beaglebode. Nu wil ik jullie graag vertellen hoe het nu met me is en hoe ik mijn baasjes inpak, of liever gezegd hoe ik mezelf inpak, hi hi.

Als mijn baasjes Edith en Gerald een avond niet thuis zijn omdat ze weer zonodig op visite moeten of willen sporten ben ik dus enkele uren alleen. Nu vind ik dit niet zo erg, want als ze dan terugkomen mag ik als goedmakertje met hun mee naar boven. De eerste keer ben ik netjes op de grond gaan liggen op een kleedje en heb hun goed in de gaten gehouden. Ze slapen een stukje hoger in een wat zij een bed noemen en dan onder een kleedje. Dit kleedje noemen ze dan een dekbed.

 

 

Beneden in de woonkamer mag ik op de bank liggen op een kleedje. Toen ik dus de volgende dag even alleen thuis was ben ik ook maar onder het kleedje gaan liggen, dat doen zij toch ook. Toen mijn vrouwtje thuis kwam ben ik stilletjes blijven liggen. Zij is mij toen door het hele huis gaan zoeken, maar ik lag lekker warm onder mijn dekbedje. Na een poosje heb ik mijn neusje maar even naar buiten gestoken en toen zag vrouwtje me wel. Ik heb toen en enorme knuffel gekregen. Toen ze het s avonds tegen mijn baasje vertelde moesten ze allebei hartelijk om mij lachen. Sindsdien ligt er op een gedeelte van de bank, mijn baasje wil ook een klein stukje bank, een handdoek en daaroverheen een dekbedovertrek Daar kruip ik dan elke keer onder en pak me dan altijd heerlijk helemaal in.

Als ik nu mee naar boven mag kruip ik soms lekker dicht tegen Edith of Gerald aan en natuurlijk net als zij onder het dekbed. Als het me te warm wordt ga ik er even vanonder vandaan en ga ik op het dekbed bij hun voeten liggen.

Mijn baasjes vinden trouwens dat ik behoorlijk snurk. Nou, dan moet je ze zelf eens horen. Dan valt mijn gesnurk wel mee, deze hoor ik toch niet.

 

 

Mijn baasjes gaan vaak en lekker lang met me wandelen. s ochtends doordeweeks met vrouwtje en in het weekend met mijn baasje een wandeling waarbij ik alle straten van Hengelo wel wil zien. Dit vinden ze wel wat te veel, maar een anderhalf uur zijn we toch wel onderweg. Als het kan mag ik loslopen en rondbaggeren in sloten, vijvers of andere waterplassen. Thuis word ik dan weer goed schoongemaakt voordat ik de kamer weer in mag. Als er beagle baasjes in de buurt van Hengelo wonen en met hun beagle samen willen wandelen met mij en mijn baasjes mail ons dan eens voor een afspraak. Ik heb het mooiste e-mail adres van Nederland beagle@home.nl . Leuk h.

Voor als je nog verder kennis met me wilt maken, of de leukste beagle fotos wilt zien moet je even op internet naar mijn eigen compleet vernieuwde homepage gaan http://members.home.nl/beagle/beaglesite.htm . Hier vind je ook een gastenboek waar je de eigen mening over de gehele site van mijn baasjes kunt geven. Wel positief blijven h.

 

 

Groetjes van Edith en Gerald, mijn baasjes dus en een grote knuffel en poot van mij

 

Dieuwke

Naar boven