Een foto verslag van de midwinter beaglewandeling 2009 met 75 foto's kun je vinden op  http://www.mijnalbum.nl/Album=4VBKGDY7 .
 


De vierde Lonnekermeer Beaglewandeling werd gehouden op zondag 22 maart 2009 met een beaglewandeling rondom het lonnekermeer en de omliggende bossen in de driehoek Hengelo-Deurningen-Enschede. De organisatie van deze wandeling was wederom in handen van Peter en Ria Staal, Edith Jaspers en Gerald Reinink en de beagles Guusje en Dieuwke.

Helaas kon Dieuwke er dit jaar zelf niet bij zijn. Zij is nog herstellende van haar operatie aan de kruisband van haar rechter achter poot.

Het gaat inmiddels al weer heel goed met haar, maar deze wandeling komt toch nog wel iets te vroeg.

 

Zo'n 70 baasjes en ongeveer 35 beagles verzamelen zich morgens bij Frans op de Bult. Het is al snel een erg gezellige boel.

Op één opgave na komt iedereen ook netjes opdraven. Tegen elven spreekt Gerald de baasjes even toe en we kunnen vertrekken.

Na een korte aanlooproute komen we bij het bos.

Nog even een tien minuten verder lopen en de beagles kunnen los. Wat een feest weer voor al die beagles. Enkele baasjes durven het niet aan en lopen de route aangelijnd.

Toch geniet iedereen van de gezellige wandeling bij prachtig wandelweer. De wandeling is afwisselend over brede zandwegen tot smalle bospaadjes. Regelmatig kunnen de beagles even totaal zichzelf zijn en lekker met elkaar ravotten.

Gelukkig keren we moe maar voldaan met evenveel baasjes en vooral beagles terug bij het beginpunt. Hier nemen we al vast afscheid van een gedeelte van de deelnemers/sters.

De rest geniet nog even na met een overheerlijk lunchbuffet met diverse koude en warme mogelijkheden. Nadat ook de inwendige mens weer gevuld is nemen we afscheid van een ieder en bedanken Irma en haar personeel van Frans op de Bult nogmaals voor hun gastvrijheid.

 

Een foto verslag van de midwinter beaglewandeling 2009 met 75 foto's kun je vinden op  http://www.mijnalbum.nl/Album=4VBKGDY7 .
 

 

De vrolijke wandelgroeten van de beagles Guusje en Dieuwke.