Beaglewandeling 2 april 2006 Ugchelen

Alhoewel er bijna de gehele wandeling het hemelwater gestaag naar beneden viel, was het weer een zeer geslaagde wandeling. Voor Dieuwke al de derde keer dat we hier in Ugchelen gewandeld hebben. Een prachtige omgeving met leuke hoogte verschillen en schitterende vergezichten. Zeker als de zon over de heidevelden heen schijnt.

De dames Marijke en Corry Pleging hadden ook deze keer met hun medewerkers alles goed onder controle. In het eerste stuk, door het hondenbos, konden alle beagles los lopen en rennen. Iets wat ze dan ook met veel plezier gedaan hebben. In totaal liepen de schattingen over het aantal beagles uiteen van 60 tot 80 honden. Een uitstekende opkomst dus, zeker gezien het petweer.

Het tweede gedeelte ging over de natte neuzen route. Hier konden de beagles die onder appel stonden ook nog los. Velen vonden dat ze genoeg water hadden gezien en gevoeld en liepen de kortere ronde. Slechts enkele diehard hebben de grote wandeling gelopen. En zij kregen gelijk. Langzamerhand werd het droog en begon de zon terrein te winnen. Zo konden ook wij een beetje opdrogen voordat we weer terug bij de auto waren.

Dieuwke heeft hier met vele andere beagles wederom een zeer leuke beaglewandeling gehad en kijkt al weer vol spanning uit naar de volgende wandeling.

Hieronder volgen nog enkel leuke foto's die een goede impressie geven van deze zeer aan te bevelen wandeling, dus wie weet tot volgend jaar.

Edith, Dieuwke en de familie Somhorst (Petra) met Balou

We mogen los, dus rennen maar

He wacht op mij, ik wil ook meedoen

Hallo baasjes hier zijn we wel

Waar lopen we langs, links of rechts

He lekker rollen in de str... Wie doet er mee

Kom nou, we moeten verder hoor

Even op elkaar wachten voordat we het hondenbos verlaten

Een lang lint met beagles en beagle eigenaren

De meeste gaan terug, alleen de echte diehards doen de grote ronde

Bij de wilde zwijnenpoel, helaas zonder wild zwijn.

Nou, ik ga er even bij zitten hoor

En nu nog eens in close-up

Marijke en Corry Pleging de organisatoren van de wandeling

mmm, lekker hoor al die modder

De laatste meters voordat we terug zijn

Terug bij de auto zie ik er zo uit, baasje handdoek graag.