afb1

De Hondentuin
Gastouder & logeeradres voor uw Bearded Collie
Net als Thuis!

logo De Hondentuin©

De hondentuin Welkom

>>>Let op; ons mailadres is gewijzigd ...23 tm 25/9, 19 tm 27/11 en wk 52 is familytime---Zoekt u in 2017 een gastouder voor uw Beardie, kom gerust kennismaken met ons en onze eigen roedel...

welkom bij De Hondentuin©
verblijven bij de hondentuin
huisregels link naar Workshops en meer bij De Hondentuin


Wilt u informatie of reserveren?( liefst mailen)


mocht de mail-link niet werken vult u dan in
(op de juiste wijze uiteraard);
hondentuin(symbool apestaartje) ziggo punt nl


6125BV-6 NL
NL6-20273232


mocht u ons bellen, schermt u dan aub niet uw nummer af.
"prive"nummers worden verward met callcenter of verkooppraatjes en worden niet opgenomen.Alvast dank je wel!


Kijk voor
recente nieuwtjes
op onze
facebookpagina;

linkknopje naar facebookpagina De Hondentuin NL

statcounter free web tracker and counter

Hartelijk welkom bij De Hondentuin ©

De Hondentuin is een zeer kleinschalige gastouderadres voor Bearded Collies.
Wanneer u op zoek bent naar een gastouder voor uw Bearded Collie, waar ruimte en tijd is voor persoonlijke aandacht en verzorging van uw trouwe viervoeter, net als thuis, dan bent u hier op de juiste plek.

Al vanaf jongs af aan spelen honden een grote rol in het leven van dit gezin. Was het eerst nog de hond van ouders, familie of vrienden, later, toen we gingen samenwonen in 1991, kozen we voor een zwart/wit Bearded Collie pupje, genaamd Chico, als nieuw huisgenootje. Het begin van een eeuwigdurende liefde voor dit mooie schapenhoedersras, waarvan er op dit moment vijf, geboren tussen 2005 en 2015, bij ons rondhuppelen.
De jarenlange liefde voor honden en speciaal de Bearded Collie leidde ook tot het volgen van (vakbekwame) kynologische opleidingen en natuurlijk Dieren EHBO
en ( sinds 2007) onze eigen Bearded Collie kennel At the Beardie-Inn.

Het idee voor de Hondentuin ontstond in 2011 na regelmatige vraag om opvang vanuit familie en vriendenkring, waar men hun hond liever niet naar een pension bracht, omdat de hond dan moest verblijven in een kennelruimte en slechts op beperkte uren naar buiten, speelruimte en/of aandacht kreeg.Maar die een tijdelijke gastouder zochten om hun hondse kameraadje gewoon net als thuis te laten verzorgen.
Zoals ook werkende ouders liever ervoor kiezen hun kind laten opvangen door een gastouder die zelf moeder is en zo bij haar thuis voor een klein groepje kinderen zorgt in plaats van hun kind naar een zakelijker ingesteld kinderdagverblijf te brengen. En zoals men ook vaker gaat logeren in een Bed and Breakfast vanwege de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht.

En omdat er niets leukers dan meerdere beardies samen, ons huis groot genoeg is en er altijd wel iemand thuis is, werden we uit liefde voor het ras gastouder en logeeradres voor Bearded Collies.
Puppies en ( niet loopse) teefjes kunnen ten alle tijde terecht, heeft u een ( volwassen) reu dan wordt bekeken of onze reuen overweg kunnen met die van U. Helaas kunnen ongecastreerde reuen natuurlijk niet komen als een van onze teefjes hoogloops is (we willen namelijk geen vechtpartijen om t meisje of onvoorziene gevolgen).
Tijdens hun verblijf leven onze nieuwe vriendjes mee in onze gezinssituatie, met alle wisselende dagelijkse perikelen.Ze lopen gewoon vrij rond door ons hele huis en kunnen naar hartelust spelen en ravotten in onze honden tuin.
Uw bearded collie is het grootste gedeelte van het jaar welkom.
We zijn echter geen bedrijf en dus kan het voorkomen dat er door gezinsactiviteiten geen opvang mogelijk is.
We willen namelijk alle beardies, logeetje(s) en de onze, genoeg unieke aandacht geven naast hun onderlinge speel en wandelmomenten.
Om samen een spel parcoursje af te leggen in de tuin, een een-op-een speelof verzorgmomentje of lekker even knuffelen.Net zoals thuis !!!
Het is belangrijk dat alle honden zich happy voelen, daarom bekijken we altijd per periode en groepssamenstelling hoeveel vriend(innet)jes er kunnen komen logeren.

Natuurlijk bent U samen met uw viervoeter altijd welkom om vooraf te komen kennismaken met ons en onze honden, ook als u pas over een tijdje opvang nodig hebt.
Graag tot ziens!

certificaat Instructeur Hondendenksport
op YouTube kun je "live"wat perikelen volgen van De Hondentuin en onze kennel At the Beardie-Inn;

link naar de filmpjes van De Hondentuin en At The Beardie-Inn op Youtube


we zijn lid van de Nederlandse Bearded Collie Club (NBCC).

Maar uiteraard zijn alle beardies welkom,
daarom vind u de Hondentuin ook bij;

logo vrienden van de bearded collie

Bearded Collie Nederland

www.hondenoppasgezocht.nl


logo BCVN

Dit is ons logo

logo De Hondentuin ©

Wilt u een link ruilen? Mail ons dan.

wordpress website De Hondentuin

naar begin van pagina

www.dehondentuin.nl

De Hondentuin - Companyname, website, webdesign, inhoud, foto's en logo's zijn auteursrechtelijk beschermd: © E. van Mulken-Keur 2011 -now sitemap de Hondentuin