afb1

De Hondentuin
Gastouder & logeeradres voor uw Bearded Collie
Net als Thuis!

logo De Hondentuin©

De hondentuin Welkom

>>>Er is geen oppas/logeerplekje meer vrij in mei- en zomervakantie.<<<

welkom bij De Hondentuin©
verblijven bij de hondentuin
huisregels link naar Workshops en meer bij De Hondentuin


Wilt u informatie of reserveren?( liefst mailen)


mocht de mail-link niet werken vult u dan in
(op de juiste wijze uiteraard);
hondentuin(symbool apestaartje) ziggo punt nl


6125BV-6 NL
NL6-20273232


mocht u ons bellen, schermt u dan aub niet uw nummer af.
"prive"nummers worden verward met callcenter of verkooppraatjes en worden niet opgenomen.Alvast dank je wel!


Kijk voor
recente nieuwtjes
op onze
facebookpagina;

linkknopje naar facebookpagina De Hondentuin NL

statcounter free web tracker and counter

Hartelijk welkom bij De Hondentuin ©

De Hondentuin is ons zeer kleinschalige gastouderadres voor Bearded Collies.
Wanneer u op zoek bent naar een gastouder voor uw Bearded Collie, waar ruimte en tijd is voor persoonlijke aandacht en verzorging van uw trouwe viervoeter, net als thuis, dan bent u hier op de juiste plek.

Al vanaf jongs af aan spelen honden een grote rol in het leven van dit gezin. Was het eerst nog de hond van ouders, familie of vrienden, later, toen we gingen samenwonen in 1991, kozen we voor een zwart/wit Bearded Collie pupje, genaamd Chico, als nieuw huisgenootje. Het begin van een eeuwigdurende liefde voor dit mooie schapenhoedersras, waarvan er op dit moment vijf, geboren tussen 2005 en 2015, bij ons rondhuppelen.
De jarenlange liefde voor honden en speciaal de Bearded Collie leidde ook tot het volgen van (vakbekwame) kynologische opleidingen en natuurlijk Dieren EHBO
en ( sinds 2007) onze eigen Bearded Collie kennel At the Beardie-Inn.

Het idee voor ons gastouderadres de Hondentuin ontstond in 2011 na regelmatige vraag om huiselijke opvang vanuit familie en vriendenkring.Ze brachten hun hond liever niet naar een pension, omdat de hond dan moest verblijven in een(aparte) kennelruimte en slechts op beperkte uren naar buiten, spelen mocht en/of aandacht kreeg.
Een tijdelijk thuis met speelvriendjes en een oppasser met ervaring in de omgang met honden dat was beter voor hun hondse maatje.
Zoals ook veel werkende ouders bewust kiezen voor een gastouder, die zelf ook moeder is of zoals je zelf zou kiezen voor een verblijf in een bed and breakfast, vanwege de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht.

En omdat er niets leukers dan meerdere beardies samen, ons huis groot genoeg is en er altijd wel iemand thuis is, werden we dus uit liefde voor het ras gastouder (en logeeradres) voor Bearded Collies.
Tijdens hun verblijf leven onze vriendjes mee in onze gezinssituatie, met alle wisselende dagelijkse perikelen.Ze lopen gewoon vrij rond door ons huis en kunnen naar hartelust spelen en ravotten in onze honden tuin.
Doordat we uw beardie in ons gezin opnemen tijdens zijn/haar verblijf bij ons en we dus geen bedrijf zijn, kan het voorkomen dat er door (gezins)activiteiten geen of maar beperkt oppasplek is.
Het is belangrijk dat alle honden zich happy voelen, daarom bekijken we altijd per moment en groepssamenstelling hoeveel vriend(innet)jes er kunnen komen logeren.In principe kunnen puppies en ( niet loopse) teefjes het hele jaar terecht. Voor ( volwassen) reuen geldt dat ze overweg moeten kunnen met de onze. En uiteraard kunnen ongecastreerde reuen niet komen als een van onze meisjes (hoog)loops is/verwacht wordt. We willen nl. geen vechtpartijen om t meisje of onvoorziene gevolgen.
Het allerbelangrijkste vinden we dat we alle beardies, logeetje(s) en de onze, genoeg unieke aandacht kunnen geven naast hun onderlinge speel en wandelmomenten.
Om samen een spel parcoursje af te leggen in de tuin, een een-op-een speel of verzorgmomentje of lekker even knuffelen.Net zoals thuis !!!

U bent altijd welkom om al eens te komen kennismaken met ons en onze honden, ook als u pas over een tijdje opvang nodig hebt.
Graag tot ziens!

certificaat Instructeur Hondendenksport
op YouTube kun je "live"wat perikelen volgen van De Hondentuin en onze kennel At the Beardie-Inn;

link naar de filmpjes van De Hondentuin en At The Beardie-Inn op Youtube


we zijn lid van de Nederlandse Bearded Collie Club (NBCC).

Maar uiteraard zijn alle beardies welkom,
daarom vind u de Hondentuin ook bij;

logo vrienden van de bearded collie

Bearded Collie Holland

www.hondenoppasgezocht.nl


logo BCVN

Dit is ons logo

logo De Hondentuin ©

Wilt u een link ruilen? Mail ons dan.

wordpress website De Hondentuin

naar begin van pagina

www.dehondentuin.nl

De Hondentuin - Companyname, website, webdesign, inhoud, foto's en logo's zijn auteursrechtelijk beschermd: © E. van Mulken-Keur 2011 -now sitemap de Hondentuin