At The Beardie-Inn
leven met en voor bearded collies

impressie bearded collies at the Beardie-Inn 1991-2014

Over het hondenras Bearded Collie bearded collie vrouwtje Royal Rascal Forbidden Euphoria, Nienke Viviannelund beardies Cassiopeia Dobby what a view of happy tale Zemorariva Loving Secrets, Sogno vitocalucci loving secrets, Sirius Seagull Make you feel my Love, Suzy
over ons familie van Mulken-Keur gastouder en logeeradres voor Bearded Collies- De Hondentuin Link naar Teddy dwerg konijntjes At the Beardie-Inn Heavens Inn ATBI link naar ons weblog, leven met bearded collies in NL link naar Balans is Alles, blog over leven met een handicap,zelfredzaamheid en gelukkig leven Nieuwtjes

mjsv
maas Obbicht
foto
BBq
onderonsje
zonnebril
barkeeper buurtfeest
camping
foto
Texel12
22
werk
mamdochter
teens2
klus
sismj
rs
Nelson en vrouwtje
onze valkparkietjes
selfie

link naar de filmpjes De Hondentuin en At The Beardie-Inn op Youtube

Welkom op onze familiepagina

Wat zouden we u nu eens kunnen vertellen over ons....

familiefoto
deze gezinsfoto is gemaakt in 2012 door Twin Tree Fotografie, Berg a/d Maas

De familie van Mulken-Keur is ontstaan uit Roy, geboren in Obbicht-Papenhoven en Elizabeth, geboren in Maasbracht met roots in Zeeland , beiden van bouwjaar 1968. Samen hebben we twee kinderen. Onze familiestamboom waarvan zoon Sverre, geboren te Maastricht in 1998, de naamdrager is in de 21e eeuw, is ontstaan in de 17e eeuw rond Elsloo, Stein en kent dus een rijke Limburgse familiegeschiedenis.Als u op de foto met het familiewapen klikt komt u bij onze stamboom uit.
Dochter Marie-Jeanne is in 1995 geboren in Geleen en maakt
-bie ôs veert ganz Limburg vasteloavendj- mit n Reube, ein Hoonder, ein Tempelaer en ein Flaerisse   dus compleet.

Ons gezin woont in het geboortedorpje van Roy, gelegen tussen de Maas en het Julianakanaal, in het smalste stukje midden Limburg, op een steenworp afstand van de Belgische grens en zo'n 10 km van de Duitse Grens
zomer maas obbichttwotowers Obbicht
Rond het dorp kun je heerlijk wandelen in de velden, langs de kanaaldijk of in de uiterwaarden, zowel in NL als met het voetveer over aan de Belgische zijde van de Maas; het is een gebied dat zich ook goed leent voor interessante fietstochtjes welke we in de zomer graag doen, als excuus om een nostalgisch ijsje te halen.Ons dorpje ligt op slechts een kwartiertje rijden van meerdere steden met winkels, recreatie en cultuur, maar ook op korte reistijd van bosgebieden, pret- en dierenparken of watersportgebieden. Wat ons betreft dus eenvoudig ideaal!

We wonen midden in het dorp, gewoon in een 2onder1-kapper met lekker veel leefruimte in huis en in de tuin rondom. Gekocht in 2005 maar er is altijd nog wel een project(je) te klussen

Zoals je op onze website kunt lezen, hebben we Bearded Collies en wonen er ook een stel valkparkieten (Lemon & Ginger), twee agapornisjes ( Q & Guinan) en 4 konijntjes ( Reese,Catootje, Gino en Eefje) bij ons. Ook speelt/logeert er geregeld wel een beardievriendje of dinnetje bij ons, gewoon te midden van ons thuis. Erg gezellig!
Roy als dogwhisperermet ons vijftal Beardies

RoyRoy is al sinds 1986 werkzaam bij de enige Nederlandse automobielfabriek, VDL Nedcar,te Born ,als coordinator. Vanwege de heropstart van de fabriek in 2013( BMW-lijn)was hij ook enige tijd gedetacheerd bij BMW Regensburg, bij VDL Helmond Industrial Modules en in de groensector ( hij heeft zelfs zijn spuitlicentie en het branchediploma Boomzagen).Ook is hij al tig jaar BHV-er en EHBO-er.En hij doet naast zijn hobbies als stijldansen, volleybal en klussen ook nog een beroepsopleiding Proces Operator.

MJDochter Marie-Jeanne heeft VMBO horeca, MBO uitvoerend brood en banketbakker en MBO-3 zelfstandig banketbakker afgerond. Ze werkt in het weekend bij de bakkerij maar studeert doordeweeks Maatschappelijke Zorg en loopt stage. Ze wil in de richting activiteitenbegeleiding verder.


Sv Zoon Sverre is in 2017 geslaagd voor het Atheneum richting Natuur & Techniek op het Trevianum Sittard.Waar zijn interesse zich vroeger uitstrekte van hele scenario's lego of playmobiel en spelletjes op de Nintendo, is zijn hobby nu online gaming. Op de TU in Eindhoven studeert hij voor zijn bachelor Computer Science and Engineering.


ElizabethElizabeth, afgestudeerd als Budgetcoach, heeft door haar liefde voor Bearded Collies inmiddels ook al aardig wat kynologische kennis (klik hier) opgedaan.
Door een val raakte ze in 2016 gehandicapt aan haar linkerarm en is ze tegenwoordig thuis. Ze doet aan stijldansen met manlief, yoga, volgt zangworkshops en de dieren zijn haar passie.
Ook schrijft ze ( Beardie) columns ( o.a. voor het NBCC clubblad),gedichten en haar eigen blog, is onze website haar pakkie-an, fotografeert, tuiniert ze..
Zoals ze het zelf zegt; Balans is Alles!
link naar Balans is Alles, blog over leven met een handicap,zelfredzaamheid en gelukkig leven

Snuffelt u gerust verder rond op onze website...Neem een kijkje bij onze Bearded Collies of maak eens kennis met onze konijntjes, geniet van de foto's of snuf wat informatie op...

Gezellige groetjes uit Limburg
en Wie weet... horen we van je of zien we je een keertje?

clouds over Maas Obbicht

Leuk post, we kijken al uit naar je berichtje, gewoon op de beardie klikken;
klik hier om ons een mailtje te sturen

famwapen
xmas welkom
tent
gewei
boog
gezin
2013
selfie2
boom
seven
Roy met nienke
reincarnatus
bos
dogglywood
big hug
kerstdoggies
agility
bij bakker
logo Viewbug
logo pinterest

we zijn lid van;
link naar EHBO Geleen

naar begin van pagina

www.thebeardie-inn.nl/ www.at-thebeardie-inn.com

latest update; mei 2018----- U bent onze      gast

website, webdesign, inhoud, foto's en logo's zijn auteursrechtelijk beschermd: © E.van Mulken-Keur (2005-now) sitemap ATBI