Wetenschap, Energie en Milieu

Overzicht Wetenschap


Overzicht Milieu


HomePage

Clauscentale, de eerste superkritische in NederlandKalkar, een wissel op de toekomst* Windenergie kan best wat uranium gebruiken


Energie
Artikelen en Series
J.W.M. Beek

Een verzameling artikelen en series veelal tussen 1970 en 1980 voornamelijk gepubliceerd in de "Stem der PLEM", maar ook voor een deel in andere bladen.
Helaas ben ik op een paar artikelen na, niet meer in het bezit van de originele publikaties. Soms bezit ik gelukkig wel nog de manuscripten, maar van andere artikelen heb ik helemaal niets meer.
Die ontbrekende artikelen zijn hieronder met een ster ervoor gemerkt. Deze kan ik alleen nog maar terugvinden in de jaarlijks als bijvoegsel verschenen inhoudsopgaven over de periode 1975 t/m 1988, waarvan ik dank zij de welwillende hulp van de archivaris van Essent een nagenoeg complete set kopiŽn heb.
Alleen de overzichten van 1976 en 1985 mis ik nog.

Mocht U mij overigens met overdrukken o.d. kunnen helpen, zou U dan contact met mij op willen nemen via het e-mail-adres hieronder ?
Alvast mijn hartelijke dank daarvoor. U zou mij erg helpen deze site compleet te maken !

Artikelen die nog niet gescand zijn en als HTML-pagina voor web-publicatie gereedgemaakt, zijn voorlopig in onderstaande lijst grijs weergegeven.

Collage Stem der Plem