Mountainbike tochten **

Voor alle onze mountainbike tochten geld dat jullie worden ontvangen in onze avontuurlijk ontvangstruimte, al dan niet geserveerd met een bakje koffie. Vervolgens verzorgen wij een PowerPoint presentatie over het mountainbike. Om jullie op zo'n veilig mogelijke manier op pad te sturen. Ook zal een eventuele uitleg worden gegeven over jullie activiteit. Verder wordt iedere groep uitgerust met een EHBO setje en een reparatie setje voor kleine mankementen.

1. Recratieve bike tocht ** Tijdsduur: maximaal 3 uur

Bike adventure grenst aan het prachtige natuurgebied Herperduin. Dit is een kleurrijke bosvlakte van duinen, heide en heuvelachtig boslandschap. Het is prima geschikt voor een uitdagende recreatieve mountainbike tocht. Jullie krijgen een duidelijke kaart mee van het gebied en bepalen zelf de route. Het gebied is uitstekend geschikt voor de ervaren maar ook de onervaren MTB er kan hier uit de weg.

Voor vertrek krijg je van ons eerst een uitgebreide uitleg over de mountainbike, in onze gezellige ontvangstruimte. Zodat je weet hoe er met de mountainbike moet worden gefietst om de tocht goed af te kunnen sluiten.

Per groep wordt je uitgerust met een EHBO setje en reparatiesetje voor kleine mankementen. Daarna vertrek je op eigen gelegenheid de bossen in.

Als je met een grotere groep bent kunt je ook met verschillende groepen startten. Zo is het mogelijk om links en rechtsom te gaan en elkaar halverwege tegen te komen voor een gezellige stop, met allerlei sterke verhalen natuurlijk.

 

 

13,- per MTB incl. helm (kinderen tot 150 cm 7,75 )


2. Discovery adventure ** Tijdsduur: maximaal 3 uur

In natuurgebied Herperduin gaan jullie op zoek naar nostalgische personen. Aangekomen op de goede locatie ga je de helden  of beruchte personen zoeken en vervolgens de vragen beantwoorden die bij deze helden horen.

Jullie vinden de weg aan de hand van een GPS en een plattegrond van het gebied, hier staan de te bezoeken locaties op geschreven en gemarkeerd.

Je zult merken dat het geen eenvoudige klus is om de helden te trasseren, ook de vragen zullen verschillende discussie teweeg brengen met jullie groepje.

Deze discovery geeft de recreant soms de tijd om even bij te tanken tijdens het zoeken naar de hilarische figuren.

14,- per MTB incl. helm (kinderen tot 150 cm 7,75 )

 

3. Mountainbike avontuur **  Tijdsduur: maximaal 3 uur

Per mountainbike fiets je richting de bossen van Herperduin. En hier ga je  met digitale camera en een foto set op zoek naar 24 exclusieve foto's die Bike Adventure heeft genomen. Probeer samen met je groep de foto's na te maken. Het gaat om objecten, dieren en natuur fragmenten. 

Je krijgt een platte grond mee van de bossen van Herperduin, zodat je niet kunt verdwalen en je kunt zien in welk gebiedje moet zoeken. De maximale tijd die je hier voor krijgt is 3 uur.

Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om te picknicken, al dan niet door ons verzorgt. Wilt jullie voor vertrek een bakje koffie met gebak en na afloop van deze tocht even gezellig naborrelen, kijk dan even naar onze aantrekkelijke prijzen op de onze pagina catering.

 

14,- per MTB incl. helm (kinderen tot 150 cm 7,75 )


4. Bike Miljonair **  Tijdsduur: maximaal 3 uur

Welke avonturier wil niet een keer rijk worden. Bike Adventure geeft jullie die kans aan de hand van deze avontuurlijke, uitdagende en leerzame bike tocht. En wie weet zit jij over een maand met je zelfde groepje een lang weekend in New York.

Met een plattegrond duiken jullie met de mountainbike dwars door de bossen van Herperduin. 

Onderweg moeten jullie verschillende vragen op lossen, die te maken hebben met de omgeving waar je mountainbike. Wat kun je verwachten: raadsels, spreekwoorden, open vragen, opdrachten, hersenbrekers, dingbats, wetenswaardigheden, woordzoekers, sportvragen en muziekvragen.

De antwoorden moeten jullie invullen op de miljonair kaart, bij elk goed antwoord vergroot je de kans om met je groepje een fantastische geldprijs te winnen. Op lopend tot maar liefs 50.000, - euro.

De ene weet dit de andere dat maar dat het niet eenvoudig zal zijn is zeker. Misschien moet je wel hulp inroepen van de hulplijnen: 50:50, documentatie of zet je de je gouden mummie in.

Bij terugkomst wordt de score bekend gemaakt en hoeveel kansen jullie krijgen om een mooie geldprijs te winnen.

We hebben verschillende invulkaarten dus mocht je een keer terug komen dan kunnen dilemma's anders zijn.

15,- per MTB incl. helm (kinderen tot 150 cm 7,75 )

Extra opties  
2 bakjes koffie/thee/ijsthee met cake voor vertrek (ipv cake een appelflap + 0,90) 2,-
De groepen komen op de afgesproken tijd terug bij Bike Adventure. We reserveren voor jullie enkele picknicktafels, waar jullie nog even gezellig kunnen nagenieten of op de andere groepen kunnen wachten. Op de picknicktafels zetten we per groep wat hartige hapjes op tafel: boerenmetworst, gelderse worst, blokje kaas, komkommer, olijfjes en wat nootjes. Verder kunnen jullie uit de outdoor koelbox een 1 consumptie pakken. 3.00
De groepen komen op de afgesproken tijd terug bij Bike Adventure. We reserveren voor jullie enkele picknicktafels, waar jullie nog even gezellig kunnen nagenieten of op de andere groepen kunnen wachten. Verder kunnen jullie uit de outdoor koelbox een 1 consumptie pakken. 1,25

 

Lunch pakket of picknick vanaf 3.75
Eventueel begeleiding mogelijk 20,- per uur

 

 

Verder zal er een borg en een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd.

Informatie of reservering: bikeadventure@home.nl

Net als alle andere Bike Adventure tochten geldt, deelneming is geheel op eigen risico.

Reserveer: 0412-404096

 

MTB  avontuur score
Fiets hem erin 225
De zwarte bizon 210
Kleur 195
Internationaal 195
Stefanie 185
Team Battle 180
Wij zijn de beste 180
Joost 170
Zorgpulspunt Ton/Willem 160
Ik heb nou al zand in mijn nek 150
Festina Lente 150
De Kootjes 130
Toerclub de zwetende bilnaden 125
Uitglijers 103
Plas duikers 80
De Cirkel 70
AVV-ers 70