7, 8 & 9 augustus
Catch Donderdag 6 augustus was het zover. Met prachtig mooi weer vertrokken we,5 mensen( Janneke & Francien, Elizabeth en Jonina)  richting Luxemburg om daar aan de BCC2009 mee te doen. Het werd een warm weekend met 30 graden. 'S middags daar aangekomen, hebben we de tenten opgezet en 's avonds een heerlijke bbq gehouden.

Een rustige inleiding, mede vanwege het zinderende zomerweer.....

 

......Vrijdag mocht Tweed meedoen  en Ace van Jonina. Ondanks dat Tweed veel gediskwalificeerd werd, heb ik met hem toch een lekker gevoel over gehouden aan de wedstrijd. Tweed mocht dan wel niet goed lopen, ik begin hem een beetje een beetje te begrijpen. Zijn ongelovige snelheid en zijn reactievermogen zorgen ervoor dat ik vaak te vroeg of te laat ben. En het schapenhoedersbloed  is veel in hem vertegenwoordigd.

Ace met Jonina heeft zeer goed gelopen door op twee parcoursen een 8e plaats te behalen.

I got him
Zaterdag en zondag mochten Fire en Luca van Francien meedoen. Ondanks dat we allebei veel gediskwalificeerd werden, hebben we beide een goed gevoel over de te gelopen rondjes. Zaterdags waren de parcoursen  zeer moeilijk, maar ik had wel de indruk dat op sommige stukken, waar ik anders veel moeite had om Fire onder controle te houden, dat het nu beter ging.

Tweed in de Slalom Fire over een hoogtesprong
 

 

Zondags was het alweer de laatste dag met nog twee rondjes voor Fire. Het Vast Parcours was een leuke, maar door een verkenningsfout van mij , is Fire linksaf gegaan na de band, terwijl hij rechtsaf moest. Dit herstellende, nam hij de band terug en er klonk een lange fluit. Bij de Jumping ging het na hindernis één al fout, doordat hij te ruim sprong en vervolgens gelijk nummer drie nam.

De individuele finale was prachtig om te zien 's middags. 'S avonds hebben de honden nog allemaal een les frisbee gehad, waarbij ze de nodige capriolen uithaalden. Zelf hebben we pizza gegeten en alles wat nog op moest, want de volgende dag gingen we huiswaarts. Dit leek echter meer op sightseeing, want we gingen vanuit Luxemburg naar Duitsland, om vervolgens België aan te doen en toen Nederland, om van daaruit de reis weer voort te zetten in Duitsland, om uiteindelijk in Noord-Nederland te komen, onze eindbestemming. Maar we hebben wat gezien van de wereld

 

Terug