Hunebed D54

 

Havelte.....Holtinger veld

Een prachtige dag om een herfstwandeling te maken nabij Havelte....het Holtinger veld. Twee hunebedden bezichtigd en verwonderd hoe men vroeger zonder hulpmiddelen deze hunebedden kon bouwen.

 

 

Hunebed D53

 

                                     

Fire heeft zijn laatste competitiewedstrijd van dit seizoen gelopen. Het Vast Parcours was voor hem een moeilijke, maar niet Te moeilijk, ondanks dat we een diskwalificatie kregen. Niet op een moeilijk te handlen stukje, maar in een gewone lijn die in een bocht liep. Even een attentiecommandootje......en we waren door dit parcours gekomen. Desondanks heb ik er een geweldig goed gevoel bij. Ik heb druk uitgeoefend en het zal er niet fraai uitgezien hebben, maar we liepen samen.

De Jumping zag er moeilijker uit, maar liep gemakkelijker dan voorspeld. Enkel een draai van Fire naar mij toe verliep niet helemaal goed. Tussen twee hoogtesprongen die misschien net 4 meter van elkaar verwijderd stonden was niet het grootste probleem, ondanks dat hij hier in volle snelheid op afkwam. Zelf had ik een klein beetje een probleem met positiebepaling. Ik moest steeds kijken waar ik stond. Een 6e plaats.

 

Een seizoen, dat afgesloten kan worden met een 15e plaats in de C65 klasse van de FHN competitie. Misschien had er meer ingezeten.....maar ik ben tevreden.

Een seizoen, waar Tweed stil heeft gelegen qua behendigheid, maar we trainen en de dag komt vanzelf dat hij klaar is voor de wedstrijden.

Een seizoen, waar River  van pup een dame is geworden en de eerste stappen in de behendigheid zijn gezet.

Een seizoen, waar naar nieuwe wegen gezocht zijn om te bewandelen.

Being one with Nature

                      Being one with Live

                                       Being in Balance

 

Terug