Hoogeveen 4 mei 2008

foto boven v.l.n.r:   Luca, Rakker, Fire &  Tweed

De eerste wedstrijd dit jaar waarbij de regenjassen en de warme fleece-vesten in de auto konden blijven. Het werd een prachtige lentedag.

De Tijd fout Uit race begon al lekker met mijn twee boys. Enigszins verwonderend te kijken naar andere deelnemers, waarom dezen een ander rondje liepen dan ik in mijn hoofd had, heb ik met Fire als 36e,  hetzelfde rondje gelopen als met Tweed, waarmee ik in de large-klasse het spits moest afbijten. Achteraf bleek ik effe verkeerd verkend te hebben. Desalniettemin, het plezier was er niet minder om.

Bij het vast parcours gelukkig niet weer dezelfde fout gemaakt. Hier moest ik met Fire als 2e starten en na een herstart vanwege omgevallen hoogtesprongen eindigden wij  foutloos over de finish, wat goed was voor een 2e plaats, maar nog belangrijker, ons 2e U'tje.

Samen naast elkaar bij een raakvlak, nog nooit eerder kon hier een foto van gemaakt worden, omdat wij dat op een wedstrijd nog nooit eerder vertoond hadden. Even een klein momentje van rust, de situatie onder controle te hebben.

Tweed liep ook zijn rondjes en ondanks zijn onopvallende resultaten, een 36e plaats op de T.F.U. en een 22e plaats op de Jumping, was het toch big fun wat de klok sloeg.

Met een leuke beker, een te gek U'tje op het vast parcours en lichtelijk verbrande armen en nek vertrokken we huiswaarts, om toch al een beetje vooruit te denken aan Amersfoort, de volgende Cynophilia wedstrijd, waar het laatste felbegeerde U'tje behaald moet worden.

Terug