Da's nou jammer, javascript werkt niet

Welkom op de homepage van Gerard en Louise

Naast de wat rustiger hobbies als wandelen, tuinieren en geocachen gaat onze voornaamste belangstelling uit naar motorrijden, met alles wat daarbij komt kijken.
We zijn beiden, net als een heleboel van onze vrienden,
lid van de Signaal MotorrijdersGerard kwam via een aantal Suzuki's bij de Honda GoldWing lijn terecht. Na een kleine 20 jaar op diverse Wings rongereden te hebben kwam begin 1998 een BWM R1100RT de garage binnengereden, een half jaar nadat Louise haar K75 had ingeruild voor een Yamaha Thundercat. Verandering van spijs doet eten: als je af en toe overstapt op iets geheel anders, blijkt het motorrijden veel leuker! Inmiddels is de BMW na 3 jaar en 60.000 km trouwe dienst ingeruild voor een Varadero en die is vervolgens na 50 kkm ingeruild voor een BMW GS Adventure. Louise heeft de Thundercat ingeruild voor een TRX850. En na 8 jaar en 85kkm trouwe dienst werd die ingeruild voor een BMW F700 en is daar nog steeds mee in haar sas!

Favoriete routes
Onze eigen favoriete routes voor de zondagmiddag.
Motor-Treffens
Een overzicht van Duitse motor-trefplaatsen langs de grens Twente-Achterhoek.
Vakantieverhalen
De afgelopen jaren zijn we samen met Paul en Ellen op vakantie geweest. Ellen, Gerard en Louise hebben hiervan fraaie verslagen gemaakt.