Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santť
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   SchŁssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
ColloÔdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliŽn en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Luizencape | Tea Tree kuurshampoo Chi

hoofdluis        


Picksan Luizen Stop Shampoo 
Verwijdert alle luizen in een paar stappen

Met natuurlijke werkzame stoffen

 • Effectief, snel en gemakkelijk
 • Verzorgt het haar, zacht voor de hoofdhuid
 • Maakt kammen gemakkelijk
 • Wetenschappelijk aangetoonde werking
 • Bevat een speciaal MelAza-extract
 • Dermatologisch getest

Picksan Luizen Stop bevat natuurlijke werkzame stoffen, waaronder het gepatenteerde MelAza-extract. Het MelAza-extract bestaat uit een speciaal neemzaadextract dat gewonnen wordt uit de neemboom. Neemzaad wordt in India al duizenden jaren gebruikt als middel tegen luizen. Luizen Stop verzorgt het haar, is zacht voor de hoofdhuid en heeft een aangename geur. Luizen Stop maakt het haar glad en gemakkelijk kambaar.

Afhankelijk van de haarlengte, voldoende voor 2 keer intensief wassen.

Let op:
Luizen zuigen bloed en zorgen hierdoor voor kleine wondjes op de hoofdhuid. De gebruikte shampoo komt dus in directe aanraking met de hoofdhuid en kan hier ook indringen. Het is daarom gevaarlijk om chemische producten te gebruiken aangezien deze schade kunnen aanrichten. Picksan bevat natuurlijke, onschadelijke ingrediŽnten die effectief en veilig werken tegen hoofdluis.

Verwijdert alle luizen in een paar stappen:

 • Maak het haar met warm water nat, dan lichtjes droogdeppen met een handdoek.
 • Afhankelijk van de haarlengte ľ tot Ĺ fles Picksan luizenshampoo gelijkmatig over het haar verdelen en tot aan de hoofdhuid inmasseren. Let er goed op dat alle haren doordrenkt zijn van de luizenshampoo.
 • 15-20 minuten laten inwerken, hierbij een handdoek op de schouders leggen. Daarna de haren met warm water grondig uitspoelen en drogen.
 • Kam de haren met een luizenkam. Gebruik bij voorkeur een metalen kam. Kam van boven naar beneden, te beginnen bij de wortel.
 • Na 10 dagen de haren nogmaals zoals hierboven aangegeven behandelen.

Belangrijk:

De luizen worden wel gedood, maar de eitjes niet. Dit komt omdat de werkzame stof moeilijk door de eischaal heen kan. De luizen die later uit de eitjes komen zullen bij de tweede behandeling gedood worden.
Aangezien sommige eitjes 9 dagen nodig hebben om uit te komen, is het aan te raden om de tweede behandeling na 10 dagen te doen.
Uiteraard is het ook mogelijk om de tweede behandeling al na 5 dagen te doen en de derde afsluitende behandeling opnieuw na 5 dagen. Dit is niet schadelijk voor het haar en de hoofdhuid.

Luizen kunnen resistent worden voor chemische producten. Luizen kunnen echter veel moeilijker resistent worden voor natuurlijke producten zoals Picksan Luizen Stop. Picksan Luizen Stop bevat namelijk een MelAza-extract dat bestaat uit een combinatie van vele werkzame stoffen. Het is voor luizen moeilijk om voor al deze werkzame stoffen resistentie op te bouwen.


Tea Tree Kuurshampoo Chi
 
Chi International introduceert een effectieve Tea Tree kuurshampoo voor eerste hulp bij veel haarproblemen, speciaal ter behandeling van vet haar, roos en hoofdluis.

Eigenschappen en indicatie:
Deze kuurshampoo (200 ml) is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van haar en hoofdhuid en met name roos en hoofdluis; de geur is prettig en de toegevoegde eucalyptus verbetert niet alleen de stofwisseling van de cellen maar werkt ook licht verkoelend op de hoofdhuid. In een neutrale basisshampoo zijn een aantal essentiŽle oliŽn opgelost die ieder voor zich een specifieke werking hebben maar samenwerken in een effectieve synergie.

Uitgekiende compositie
De essentiŽle olie van tea tree is een bekende en gerenommeerde bestrijder van vele soorten bacteriŽn en schimmels maar pakt ook de hoofdluizen aan.
De echte lavendel verzorgt en kalmeert de huid en versnelt de genezing van de probleemhuid, door onder andere de versnelde aanmaak van nieuwe huidcellen.
De Eucalyptus verkoelt en ondersteunt de tea tree bij de bestrijding van ongewenste microben. Geranium is in deze kuurshampoo toegevoegd als een tonicum voor de bloedcirculatie en is sterk huidherstellend. De essentiŽle olie van rozemarijn is aangewezen bij een vette huid en haar. Bij dit laatste is ook de citronella actief maar deze essentiŽle olie verjaagt ook luizen! De niaouli tenslotte heeft een brede huidherstellende werking en maakt deze compositie van essentiŽle oliŽn helemaal rond.


De Luizencape Lice cloak - Lšusecape - la cape de poux

De Luizencape is een blauwe, nylon hoes die snel en gemakkelijk over de jas kan worden aangebracht. De hoes wordt handig met een trekkoord dichtgetrokken en het hele zaakje kan aan de kapstok hangen, zonder dat luizen de kans krijgen zich op de cape te nestelen. Op het gladde materiaal hebben de ongenode gasten met hun tentakelpootjes geen grip. Als ze al op de hoes kunnen komen. Tevens behoort het wegproppen van natte jassen in plastic tassen tot de voltooid verleden tijd. De cape biedt overigens wel voldoende ruimte om te ventileren. Ook kan een natte jas daar gemakkelijk in uitlekken.
De cape heeft een kleine opening waardoor de lus van de jas aan de kapstok kan worden gehangen.

Indien een persoon luizen heeft is de kans groot dat ze terecht komen op de kraag of nekpartij van de jas. Doordat jassen het meest van de tijd tegen elkaar hangen op de kapstokken bestaat er een grote kans dat de luis zijn weg vervolgt naar de buurman/vrouw. Deze weg wordt nu afgesneden middels een luizencapeģ. Luizen kunnen niet springen of vliegen!

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2016