Buysen
      GezondheidsWinkel
     HealthShop
     GesundheitsLaden
     Boutique de Santé
\
  


Rijksweg centrum 103    
 (hoek kummenaedestraat)
    
A world of                6161 ED  Geleen    
 healthy solutions          046-4759003    
    
open: di t/m vr: 9-18u. za 9-17u    

Bestellen per e-mail of in WebShop     

vitamines
supplementen
sportvoeding
kruiden   Schüssler
homeopathie
Bach bloesems
etherische olie
afslanken  sex

cosmetica
huidverzorging
Phyto shampoo
Hauschka cosmetica
parfumerie 4711
Schoonheidssalon
Pedicure Manicure
Definitieve ontharing

orthopedie
bandages en braces
steunkousen kussens
inlegzolen klompen
gezondheidssandalen
warmte ondergoed
Bloeddrukmeters
Warmtepleisters

Alternatief
Zoutpijp Oorkaarsen
Neusdouche SeaBand
Edelsteen hangers
Colloïdaal Zilver Goud
Magnesium sulfaat
Magnesium chloride
Haarlemmer olie

Drogisterij
reformvoeding
geitenmelk  kokosolie
staalwaren  massage
 anti muggen
reflex spray
chemicaliën en
grondstoffen

 

Verzendkosten
in NL en B vanaf
 50,00 euro GRATIS
Uw bestelling wordt
snel en veilig bezorgd
door PostNL / Bpost
Worldwide shipping


             Zoeken (typ het hele woord):   

inhoud

nieuws route bestel info e-mail

 

Floradix | KindervitalKiezelaarde

 

Salus Floradix

 

 


Floradix Vita Kruidenelixer  
Floradix Vita Kruidenelixer is een natuurlijk ijzerpreparaat dat de ijzervoorraad snel aanvult. Het bevat ijzer in de vorm van ferrogluconaat, een goed opneembare vorm van ijzer. De kruiden, vruchten en groenten in Floradix Vita Kruidenelixer zorgen dat het ijzer goed wordt opgenomen. Ook verhogen zij de weerstand en werken ze versterkend op het hele lichaam. Daarom is Floradix geschikt voor iedereen die wat extra’s kan gebruiken.
De kruiden in dit elixer ondersteunen een regelmatige stoelgang, iets wat voor een ijzerpreparaat een belangrijk voordeel is. Bovendien is Floradix Vita Kruidenelixer glutenvrij.

Het elixer bevat: wortel, brandnetel, spinazie, kweekwortel, angelikawortel, venkel, bruine algen, hibiscus, peren, druiven, zwarte bessen, sinaasappelschil en -sap, bramen, kersen en bieten. 

Gebruik dagelijks 2 x 10 ml of 1 x 20 ml (een maatbeker) een half uur voor de maaltijd. Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk! Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima.  

Floradix Kindervital ...voor gezonde, fitte kinderen

Voor kinderen in de groei is het extra belangrijk om goed te eten. Gezond eten levert vitaminen en mineralen, die de weerstand versterken. Bovendien bevat een volwaardige voeding belangrijke bouwstenen voor de groei van het kind. Moeilijker wordt het, wanneer kinderen maar weinig eetlust hebben. Of wanneer ze groente en fruit op hun bordje laten liggen.
Speciaal daarvoor is er Kindervital. Dat versterkt de weerstand, geeft weer kleur op hun wangetjes en zorgt voor een gezonde eetlust. Bovendien is het lekker!

MET VITAMINE D EN CALCIUM
Kindervital bevat tal van belangrijke voedingsstoffen voor een gezonde groei, zoals calcium voor de botten en het gebit. Ook bevat Kindervital vitamine D, dat onder invloed van zonlicht wordt aangemaakt en dus vooral in de donkere maanden aanvulling verdient. De verhouding tussen calcium en vitamine D is van belang. Daarom bevat Kindervital deze stoffen precies in de juiste hoeveelheid. Tot slot bevat dit smakelijke elixer ook de vitamines A, B6, B2, B1, B5, B12, C, D en E.


Kindervital bevat wortel, brandnetel, spinazie, waterkers, koriander, kamille, anijszaad, perensap, sinaasappelsap, moutextract, druivensap, acerolasap, rozenbottelextract, carobemeel en essence van cacao. Kindervital is gezoet met ahornsiroop: er is dus geen suiker toegevoegd. 

Gebruik voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar dagelijks 1 x 5 ml bij de maaltijd. Voor kinderen vanaf 2 jaar tweemaal daags 10 ml bij de maaltijd. U kunt Kindervital prima mengen door vruchtensap of een andere drank. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Ook in Fruity smaak verkrijgbaar!


 
Salus Flügge Kiezelaarde Terra Silicea

Uit voorraad leverbaar!

Flügge Kiezelaarde door Salus - Terra Silicea
Rijk aan organisch silicium
Natuurlijk product, zonder kleurstoffen of synthetische bewaarmiddelen
Silicium is één van de belangrijkste spoorelementen. Ons lichaam bevat ongeveer 7g silicium, deze hoeveelheid vermindert in ons lichaam naargelang de leeftijd. De Kiezelaarde tabletten van
Salus zijn rijk aan goed opneembaar organisch silicium in zijn natuurlijke vorm. Het product is samengesteld volgens de hoge kwaliteitsnorm van Salus waardoor de authenticiteit & zuiverheid
is gegarandeerd. De Kiezelaarde van Salus is een natuurlijk product, zonder kleurstoffen of synthetische bewaarmiddelen.

Samenstelling: Siliciumzuur of kiezelzuur 87%

Ingredienten
Gezuiverde kiezelaarde

Gebruik:
3 maal per dag na de maaltijd 2gram (maatlepeltje) innemen met met vruchtensap, thee, melk of water.

Buysen de GezondheidsWinkel Geleen ©1945-1996-2019