From Sarah Inspiration

Home

News

Over Ons

AboutUs

Pups

Champions

Contact

Guestbook

Links

Video's

Show's

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

Photo's

Album 1

Album 2

Album 3

Album 4

Album 5

Album 6

 

 

Hallo,                                                                    

Mag ik me even voorstellen.

Ik ben Shelley Lenzen ik ben geboren 10 mei 1955 te Souburg ( Zeeland ) ik woon nu in Heerlen.

Ik ben getrouwd met Chris en we hebben samen 2 zonen Ben en Ruud.

Mijn liefde voor dieren ( in het bijzonder honden ) is al heel jong begonnen.

Mijn moeder was een dierenvriend in hart en nieren, iedereen kon met zwerfhonden bij haar terecht.

Ook had mijn moeder regelmatig honden te logeren, zo ook onze eerste poedel Loeki, Loeki zou eigenlijk maar een weekje blijven, maar haar baasje wilde haar niet meer.

En zelf denk ik dat toen mijn liefde voor poedels is begonnen ( zie foto's ).

Toen ik ongeveer 16 jaar was kreeg ik mijn eigen poedel ( ik noemde haar Sonja ) een dwerg abrikoos.(zie foto's)

Sonja hebben we 14 jaar gehad, we moesten haar laten inslapen, natuurlijk veel verdriet Sonja was namelijk heel gek met onze oudste zoon.

Sonja was dan wel geen schoonheid, maar O zo lief.

Daarna hebben we Muppie gekocht een zwarte dwerg ( zie foto's )ook dat was een schat en heel lief voor onze jongens Muppie is ook 14 jaar geworden,met 10 jaar kreeg ze  baarmoeder kanker, maar gelukkig kon de dierenarts haar nog opereren,  en ze had suiker dus moesten we haar 2x daags spuiten.

Daarna heb ik 2 verschrikkelijke jaren gehad, huilen en nog eens huilen, we hadden besloten om geen hondje meer te nemen, want het afscheid nemen was zo zwaar.

Ook onze kinderen hebben het erg moeilijk gehad, ze waren immers hun maatje kwijt waar ze hun diepste geheimen aan konden vertellen en altijd naar hun toe kwam.

Ja en dan begin je te denken en te praten over het plezier en de vreugde die je kunt hebben van een hondje.

De liefde voor een hondje werd steeds sterker bij ons allen, en dus besloten we om een poedeltje te kopen.

We zijn toen Muppie ( ja haar noemde we ook Muppie ) een toy poedeltje abrikoos gaan halen bij Karin van Woerkom. (zie foto's)

En toen is de poedel koorts helemaal toe geslagen.

2 en half jaar later is Dolly Lovable Dreams,  ( ook bij Karin weg ) een half zusje van Muppie er bij gekomen.(zie foto's)

Natuurlijk feest bij ons.

Een tijdje erna zijn mijn man en ik eens naar een honden tentoonstelling gaan kijken dat was in September 2004.

Daar steeg mijn koorts helemaal.

We hebben toen in Oktober zelf mee gedaan aan een clubmatch,(zie foto's) voor Muppie was het niet zo leuk, ze is echt alleen maar een schoot hondje, Dolly vond het wel leuk.

De maandag na de clubmatch steeg mijn koorts naar het kook punt, mijn man en zonen hadden besloten dat we nog een hondje zouden nemen, en die zou ik dan krijgen voor mijn 50 ste verjaardag, een droom ging in vervulling.

Ik heb toen contact met Gerda Janssen opgenomen ( dat was lekker in de buurt) ze vertelde dat er in november puppies geboren zouden worden, en dat ze mij op de hoogte zou houden.

Het waren spannende dagen, op 9 november kwam het verlossende telefoontje er waren 2 zwarte en 2 bruine puppies geboren.

Ik wilde in eerste instantie voor een zwarte gaan, maar om dat ik er ook shows mee wilde gaan lopen ben ik op advies van Gerda ( ze moest namelijk wel de kwaliteiten hebben voor een show hondje) toch voor een bruine gegaan Gerda zei: er is een die er uit springt.

En zo als de Engelse Fokkers het noemen ( the pick of the Litter), en zo is onze Sarah ( omdat ik 50 werd ) Brown ( en dat ze bruin is )van Klein-nulland die in ons gezinnetje kwam.(zie foto's)

Een half jaar later heb ik van Gerda een zwarte toy gekregen Jamaica Rain we noemen haar Jamie,(zie foto's) Jamie is een dochter van de wereld bekende reu Multie CH Solnes Rain Dance.

Jullie kunnen zich wel voorstellen wat het een gezellige boel is bij ons.

Ik wil jullie mee laten genieten van mijn droom, zowel Dolly Sarah en Jamie lopen nu shows en als alles mee zit zal Jamie in het voorjaar haar eerste nestje krijgen.

Kijk en geniet verder op onze site, daar zijn foto’s en de uitslagen te zien, en als alles mee zit in het voorjaar de foto’s van de kindjes van Jamie, en later van Sarah.