Fotopagina van Les Fabres (Fr)

Op RTL 4 is een serie geweest met de naam " Een plek onder de Zon " met daarin Nigel Farrell en Nippi Singh.

Aangezien wij toch in de Ardeche waren en in de buurt van Vals les Bains zijn wij eens gaan zoeken naar het huis dat zij indertijd hebben opgeknapt.

Na eerst in een verkeerde plaats te zijn aanbeland ( Fabras ook een leuk dorpje) ontdekten wij in het dorp Vals les Bains ineens een klein bordje met een verwijzing naar Les Fabres. Uiteraard zat er weer een Fransman in de kofferbak van mijn wagen dus na het rondrijden (is allemaal erg smal daar) zijn wij de heuvels in gereden.

                                                                                                                    De Buurtschap Les Fabres

 Via smalle wegen uiteindelijk boven gekomen, wat een schrik, voor wat ons betreft is alles daar opgenomen met een "groothoeklens"  Op het wegje langs "hun" huis  hebben wij in de serie nog fietsers gezien, maar waar gingen die naar toe? na hun huis zijn er nog 2 huizen en een hek en dan houdt echt de wereld OP!!!!

Van dit eind van de wereld heb ik dan wel geen foto maar het is echt het einde.               

Hier is goed te zien hoe smal de weggetjes eigenlijk zijn

 

De omgeving is echt heel mooi, door de ruimte in Frankrijk blijft het waarschijnlijk ook zo ongerept.

 

Wij waren hier (in Vals les Bains) in september 2005, konden nergens een parkeerplaats vinden om ook maar iets van het oude stadje te fotograferen dus of door de serie is er een hoop toerisme gekweekt of er komt niemand omdat het al te vol is.

Terug naar de eerste pagina!!!!             Door naar de volgende pagina