ROCKETOLDS.NL

 

Welkom op mijn vernieuwde site....

Mijn naam is Vico,woonachtig in 's-Hertogenbosch en gek van amerikaanse auto's.Op deze site laat ik de restauratie zien van mijn '72er Oldsmobile Cutlass Supreme Convertible met 350ci Rocket motor.Links kun je door het menu heenlopen om eens te kijken wat mij zoal bezighoudt.Genoeg te lezen en genoeg foto's om te bekijken en bij "motorrevisie" een filmpje met de first run van mijn motor.

Veel plezier met het bekijken van mijn site.Omdat ik dus nog steeds bezig ben met deze resto zal indien mogelijk deze site ge-update worden en voorzien worden van meer verhalen en meer foto's.Voor eventuele vragen /opmerkingen kun je me mailen.

Laatste nieuws:Bij carrosserie zijn weer foto's toegevoegd!!!

Copyright 2006(designed by eco88)

Best viewed at 1280x1024

Last updated:25 March 2007

 

Ook kun je links met de knoppen navigeren om eens te kijken bij het A.A.P. forum of bij de Heartbeat corvette club.Bij "Usa cars" kun je kijken wat er hier zoal rondrijd in 's-Hertogenbosch met daarin ook een link van de B.A.C.Deze B.A.C. is een nog nader op te richten "bossche amerikanen club"(hoe krijgen we het verzonnen he...)maar daarover later meer.Ook zullen er steeds meer auto's bijkomen onder de knop"USA cars" met daarbij een link van hun eigen website!!!!!