12-08-2011 23:25:35                      

 

 

 

Coeno's Yamaha TZ  &  holiday webpage

 

 

 

 

Via deze site, laten wij ( Coeno  &  Margreet ) die dingen zien die voor ons belangrijk zijn in het leven. Dit alles richt zich voornamelijk op het motorrijden en alles qua hobby om de motorsport in algemene zin, onze avontuurlijke vakanties en ons huis met de 5 poezebeesten.  

 

 

 

 

Als hobbyist is het heerlijk om een motor te restaureren en eindeloos daarover te filosoferen. Mensen te ontmoeten met dezelfde passie en elkaar verder helpen, het reizen om dat laatste onderdeeltje te vinden. Maar (bijna) nog mooier, is het racen en rijdende houden van de Yamaha RD straat & Yamaha TZ racemotoren. Daarbij niet te vergeten ook mijn hobby inzet voor de Yamaha Tweetakt Club Nederland als het organiseren van diverse circuit en beurs evenementen. Voor deze club organiseer ik oa ons voorjaarstreffen al het jaarlijkse 2-takt treffen op het TT-Circuit te Assen.

 

 

 

 

Daarnaast is er ook de nodige aandacht voor de andere leuke dingen die wij in het leven meemaken en ook onze gemeenschappelijke hobby zo als werken op het TT-Circuit van Assen waar wij onze wegrace goden mogen bewonderen.

Al vele wegen hebben wij gereden, van zee tot nabij de hoogste bergen binnen Europa. Om al onze avonturen daarover op te schrijven zou teveel tijd en ruimte in beslag nemen, vandaar dat wij via foto's toch het mooiste willen laten zien via "onze vakanties". Ieder jaar proberen wij toch minimaal 2 jaar even weg te gaan om zoveel mogelijk te zien van de wereld.

 

 

 

                                               

                        Just bike's                           Holiday's                            Our House                     Racing spareparts         Camping & holiday stuff

 

 

                                    

 

 

Counterhit Counter

 

 

 

De site voor Yamaha RD TZR TZ50 TZ125 TZ250 TZ350 TZ500 TZ750 OW31 TZ TA RG 50 80 125 250 350 500 750 TA125 TA250 Suzuki GS1000 T GT TR250 TR350 TR500 TR750 TR  RG  RG500 Kawasaki A1R A7R Honda CR MT RS NSR vakanties urlaub holiday zwerftochten toertochten motorvakantie motorvakanties napels rome motortoertocht alpen ardennen spa assen pyreneen dolomieten zwitserland oostenrijk frankrijk spanje sicilie andorra toscane corsica sardinie boot toertocht zwerven motor vakantie reizen motorreizen trektocht dolomieten garda gardameer siena http://www2.b3ta.com/merrychristmas  meuk