Welkom

De Dolomieten als deel van de Alpen.Nogmaals welkom op deze nieuwe pagina over de Dolomieten, die als doel heeft u, als gebruiker te informeren over alles wat met de Dolomieten te maken heeft. De pagina kunt u zien als een online reisgids over de Dolomieten en zal in de loop van de tijd nog verder ontwikkeld worden.
De meeste informatie die u hier aantreft bestaat uit eigen research van de maker.

Hoewel deze pagina over de Dolomieten gaat, worden er ook plaatsen besproken die officieel buiten het gebied van de Dolomieten vallen, maar vanwege de toeristische aantrekkingskracht, door veel bezoekers van de Dolomieten aangedaan worden.

Neem gerust eens een kijkje in de verschillende rubrieken die hier aangeboden worden. In de rubriek bestemmingen vind u, vooralsnog een beperkt aantal, bestemmingen die in trek zijn bij de Belgische en Nederlandse vakantiegangers.

Het meeste beeldmateriaall is afkomstig uit eigen bron, doch er wordt ook, met toestemming van de makers, gebruik gemaakt van ander beelmateriaal uit andere bronnen. Daar waar gebruik gemaakt wordt van andere bronnen, vind u een link naar de betreffende bron.