Ali

Start
Ali
Trouwen
Ed
Sidney Merlin
Hekserij
scoliose
onze katten
onze honden
Favorieten
gastenboek

Hallo allemaal

Zo dit is dus mijn site geworden, ik zal dus eerst maar eens wat over mezelf vertellen. Ik ben Ali Mastenbroek ik ben nu 23 jaar en woon samen met mijn vriend in een leuke twee ondere 1 krat woning. We hebben een lekkere grote tuin waar ik lekker in kan zonnen en onze hondjes lekker kunnen rennen. Ik hou erg veel van Gothic muziek zoals Within temptation, Nightwish, After forever en Evanescence. Ook de style van de kleding vind ik erg mooi ik loop er dan ook graag in.

Dit is mijn eerste jurk. en zeker niet de laatste

Deze heb ik gekocht toen het zomer werd toen was de andere te warm was.

Dit is mijn mooiste jurk, deze heb ik van ed gehad.

Dit setje heb ik gekocht voor een bruiloft. Ik wou niet in het zwart gaan omdat ik dat niet bij een bruiloft vind passen. Ik vind het een heel leuk setje het is weer eens wat anderst als zwart.

Ik ga op 27 november eindelijk naar het concert waar ik altijd al heen heb willen gaan. Ik ga naar Within Temptation!!! Ik heb er ontzettend veel zin in en kan dan ook bijna niet wachten. Ik heb ook hun nieuwe cd al besteld zodat ik zeker weet dat ik hem zo snel mogelijk heb. Zoals de meeste mensen weten heb ik heel veel aan hun muziek gehad zowel voor als na de operatie. Ik kan dan ook niet wachten tot het zover is.

Zo Within Temptation is weer voorbij. Het was echt super mooi. Ik heb nu ook weer kaartjes voor 10 december in Harden berg. Hierboven sta ik met Dave en Sharon (zangeres van Within temptation) Het was een heel mooi concert en hij was beter dan ik me had kunnen voorstellen. En hun nieuwe cd The Silent Force is echt heel mooi staan een paar hele goede nummers op (al is eigenlijk alles mooi) Ik heb wel 1 favoriet en dat is nummer 5 Pale. De tekst is heel mooi.

 

Deze jurk heb ik voor mijn verjaardag gehad van Ed.

Op 22 April 2005 ben ik weet naar Within Temptation geweest. Het was echt super mooi!!!