Mijn Malawi-cichliden aquarium

Het begin

Samenvatting

Deze website is gemaakt door Edwin Kroon om wat ervaring op te doen met Macromedia Dreamweaver en HTML. Kort samengevat bevat deze website een overzicht van de aquaria en de vissen die daarin zwemmen. Daarnaast is er een gratis applicatie te downloaden, waarmee een aantal zaken die belangrijk zijn bij het houden van vissen, geadministreerd kunnen worden.

Het begin

Het begon allemaal in 1985 (denk ik) toen een toenmalige buurman een klein (30*20*20) plastic aquariumpje over had. Ik kocht een paar guppies maar doordat het plastic nogal gekrast was kon ik niet echt van de guppies genieten. Daardoor had ik na enige tijd een groter (50*30*30) aquarium aangeschaft. Hierin had ik naast de guppen, zwaarddragers, gouramies en nog wat andere soorten. Na enige tijd ging ik studeren en doordat ik weinig ruimte had ging het aquarium over naar mijn broer.

Na mijn studie kreeg ik een baan en naar verloop van tijd ook een huis (niet gekregen :))zodat ik eindelijk wat ruimte had om weer met de aquariumhouderij bezig te gaan. Na lang speuren op www.marktplaats.nl eindelijk een leuk en niet duur aquarium gevonden van 125*40*40. In eerste instantie heb ik er een aantal gouramies en dwergcichliden in gehouden. Maar naar enige tijd ben ik toch overgestapt naar malawi cichliden. Wanneer u deze site verder bezoekt krijgt u een impressie van mijn aquaria en de vissen die erin vertoeven.

©2004 Edwin Kroon