Tel: 06 24705413 | E-mail: Sjaboe@home.nl • Sjaboe?

  Erwin Klaasse is sinds juni 2011 actief als zelfstandig ondernemer in de vorm van Sjaboe. Daarnaast is Erwin Klaasse leerkracht...

 • Workshops...

  Een voorlichting, presentatie of een workshop waarin u kennis maakt met nieuwe en sociale media. Vanaf 65 euro! En dat is niet per persoon!

 • De Onderwijsdagen...

  Een presentatie op de onderwijsdagen (#owd11) over E-Tools die morgen ingezet kunnen worden. Lees het verslagje met intervieuw.Website in Wordpress: 165 euro!

Een website gemaakt in Wordpress kost hier slechts 165 euro. Dan heeft u alles in eigen beheer, een jaar lang support en alles wordt naar wens aangepast. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden...

Handreikingen / Handleidingen

De handleidingen zijn te vinden op de FaceBookpagina van Sjaboe. Alle handleidingen bij elkaar. Op verzoek worden er meer handleidingen gemaakt. Wat wil u graag weten of leren? Laat het weten!


Sjaboe.Wordpress.com

De laatste nieuwtjes, laatste berichtje, laatste weetjes en nieuwste E-Tools worden automatisch geplaatst op de Wordpress-blog. Deze Wordpress-blog werd voorheen gebruikt voor andere doeleinden en is sinds november 2011 gekoppeld aan Scoop.it.

Blogberichten

Bijna dagelijks blogberichten! Soms een uitleg, soms een samenvatting van een activiteit en soms gewoon een beschrijving van het gebruik van een E-Tool. Volg @Sjaboepaan om de berichten bij te houden.


Op het wereldweb...

 • Hoe laat je leerlingen samen werken aan hetzelfde document? Hier een voorbeeld!

  Producten en diensten voor het onderwijs.

 • Geluid opnemen met de mobiele telefoon en luisteren in de Cloud...

  Uw onderwijs bepaalt uw innovatie!

 • Hoe kan je een YouTube-filmpje in een Powerpoint zetten? Een uitleg, stapje voor stapje!

  Workshops, voorlichting en advies over toepassingen van ICT in het Primair Onderwijs...


Laatste Tweets: @Sjaboepaan