Menu »»

 Home  Tips&Trucs  Links  Download  Workshop  Gastenboek  Archief  Disc  Sitemap  PC-abc 

«« Menu
  

Zoek op Internet naar met  

Doorzoek de site op een woord of item                  By: Visit PicoSearch
 

 

Totaal aantal Tips & Trucs op deze pagina's : 528 stuks


 

Laatste nieuws  (24-11-2004)

Er zijn weer 35 nieuwe tips en trucs bijgeplaatst in de volgende categorieėn: 

Windows ME/2000 -> 4 stuks
Windows XP          -> 7 stuks
Windows 95/98      -> 2 stuks
Outlook                 -> 3 stuks
Explorer                -> 3 stuks
MS Word              -> 3 stuks
MS Office/Algemeen  -> 13 stuks

Voor de overige mededelingen verwijs ik je graag naar de startpagina (Home). 

 

Virusbestrijding

Gezien de vele virussen die de laatste tijde de ronde doen op het internet leek het mij een goed idee om een gratis online virusscanner aan te bieden op deze site. Bovendien bent u dan altijd verzekerd van een up to date scan van uw computer.
Voor het gemak heb ik tevens een verwijderingskoppeling aangebracht waar de laatste verwijderingstools klaar staan om uw computer weer helemaal virusvrij te maken.
De gebruikte virusscanner is van Panda Software en is door diverse computervakbladen uitgeroepen tot 1 van de betere virusscanners.

Wil je een gratis virusscanner welke heel lang meegaat en bovendien zeer goede resultaten geeft download dan deze scanner. Volgens de fabrikant behoort de virusscanner tot 1 van de beste scanners die verkrijgbaar zijn. 
Meer informatie over de scanner is te vinden op: http://www.eset.com/home/home.htm
Downloaden van de scanner doe je hier: Download
 
  Panda ActiveScan - Free Online Virus Check <<< Klik links om te scannen
Klik links op het plaatje om de online virusscanner te starten. In het venster dat nu geopend wordt moet u de aanwijzingen volgen en de computer wordt gescand.
Eventuele virusmeldingen worden duidelijk weergegeven.


Klik rechts om te verwijderen >>>
Wilt u de virussen verwijderen dan en u weet hoe ze heten dan kunt u hier rechts op het plaatje klikken. Hier staan de laatste verwijderingstools klaar om de virussen van uw computer te verwijderen.
 
 

 

Wat kunt u zoal verwachten op deze site?

Zoals u waarschijnlijk wel kunt zien aan het submenu worden in dit deel van de site alle Tips&Trucs behandeld die hier beschikbaar zijn.

Van elk onderdeel zoals in het submenu genoemd, zijn diverse tips beschikbaar. Bij het toepassen van een tip wordt u stap voor stap door de procedure geloodst.

Er wordt per onderdeel duidelijk aangegeven voor welke versie de Tip en Trucs bedoeld zijn.
Een voorbeeld:
26  Exporteer IE favorieten (Explorer 6 / XP)
De toevoeging "(Explorer 6 / XP)" geeft aan dat de Tip bedoeld is voor versie 6 van de browser of voor de Windows XP versie.

Echter in sommige gevallen kan het zijn dat er Tips vermeld staan welke een algemene toevoeging hebben, bijv. "(Outlook)", in dergelijke gevallen kan het zijn dat de Tip ook voor een andere versies toepasbaar is. Dit is natuurlijk altijd het proberen waard, echter dit is wel op eigen risico en het kan natuurlijk misgaan. Maak daarom altijd eerst een back-up.

Opmerking:
Indien je deze site bij je favorieten wilt plaatsen klik dan op de link op de betreffende pagina. Je bent dan altijd verzekerd van een goede lay-out met de juiste menu's.

 

Laatste update:  18-08-2005

 
Copyright © 1999 - 2005  ElProemo , alle rechten voorbehouden.