website ontwerp website maken Start
page
page2

Start
page

Therapieen

Behandeling

Agenda

Helende Verhalen

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

en Emotioneel Coachen

Home

E-boeken

Een Behandeling

begint meestal met een intakegesprek en een totaal-onderzoek. Aan de hand hiervan wordt samen met de cliƫnt een behandelplan opgesteld.


Intakegesprek

Hierin kunt u o.a.aangeven welke fysieke- en/of emotionele klachten u heeft. Tevens bekijken we de medicijnen en/of vitamines/mineralen die u gebruikt. U wordt ook verzocht deze medicijnen elke keer mee te nemen. Normaal gesproken blijft u de medicijnen die een arts u heeft voorgeschreven gewoon door gebruiken. Alleen in overleg met uw arts kunnen medicijnen afgebouwd of gestopt worden!


Totaal-onderzoek

Tijdens dit onderzoek test Els via de spiertest uit wat de oorzaken van de klachten kunnen zijn en hoe zij samen met U, de balans weer kan herstellen. Oorzaken kunnen o.a. liggen aan: opslag van toxische stoffen, tekort aan vitamines en mineralen, stress van nu of van vroeger, bacterieen, virussen, parasieten, magnetisch veld, vrije radicalen, allergieen, erfelijkheid, aura en gebrek aan eigen energie.

Dit geheel duurt ongeveer anderhalf uur en vindt meestal liggend, soms zittend, plaats. U wordt hierbij verzocht uw schoenen uit te doen.


Behandelplan

Aan de hand van het onderzoek wordt bekeken hoeveel en welke behandelingen u ongeveer nodig lijkt te hebben. Tevens wordt getest of u, naast uw reguliere medicijnen, ook homeopathische medicijnen of andere natuurlijke middelen nodig heeft.


De Spiertest

Het lichaam reageert op alles waar het mee in aanraking komt. Zoals bijv. kleuren, emoties en voeding. Iets wat niet goed voelt, of niet goed is voor het lichaam, zal energie aan het lichaam onttrekken. Spieren verslappen zich.
Als er een ampul (= glazen buisje) met een stof bij het lichaam wordt gehouden, dan reageert de spier waarop getest wordt door zich aan te spannen of te ontspannen, al naar gelang de stof in de ampul goed of slecht voelt/is voor het lichaam.
Deze verandering in de spierspanning is desgewenst meetbaar met behulp van elektroden. Els maakt hiervan echter geen gebruik. Zij voelt de verandering in Uw spierspanning met haar hand die zij op Uw onderarm legt en waarmee zij zachte druk uitoefent.


Kosten vanaf 1 december 2016

Voor een volwassen persoon: 50 euro per consult.

Voor kinderen t/m 3 jaar 20 euro; t/m 12 jaar 30 euro.

.