Trabi team Kievit is bezig met een nieuwe website!

Wij hopen dat begin 2010 onze vernieuwde website online komt en u nog meer kijk plezier biedt.

Voor nu........

(De agenda voor 2010 www.2tvn.nl)

 

Welkom op de website van Trabi Team Kievit.

 

Eind 2005 zijn wij gestart met deze webpagina om onze Trabanten en alles wat erom heen zit te laten zien en delen met alle mensen die hier belangstelling voor hebben.

Onze doelstelling is duidelijk; De Trabant zo positief en vaak mogelijk in het nieuws te zetten en dus de Trabant de aandacht te geven die hij volgens ons verdient.

Wij willen met onze website de mensen kennis laten maken met de Trabant in de meest ruimste zin van het woord.

Wij willen dit “Kultobjekt” presenteren door middel van foto’s, tekst, verslagen, plaatjes, publicaties en andere bruikbare informatie. Wij willen de mensen laten meegenieten van ons enthousiasme en beter nog, wij proberen deze over te brengen.

 

Op onze website staat veel bruikbare informatie waar uiteraard vrij gebruik van gemaakt kan worden, maar zoals jullie wel zullen begrijpen, in sommige gevallen onder de juiste credit vermelding.

We proberen er gaande weg voor te zorgen dat we een ieder een zo’n breed mogelijk informatiepakket  kunnen aanbieden via onze site van alles wat te maken heeft met de Trabant. Je kunt hier dus goed terecht als je een Trabant bezit, maar ook als je interesse hebt er een te kopen, maar natuurlijk ook als je alleen maar plaatjes wil kijken van Trabanten.

Voor ieder wat wils dus.

 

Wij hopen dat jullie onze website die overigens altijd in beweging is, zowel voor als achter de schermen, leuk en interessant genoeg vinden om nog eens een keer terug te komen, wij proberen er voor te zorgen hem ten alle tijden zo up-to-date mogelijk te houden, wij doen er in ieder geval ons best voor.

Mocht je nog tips en/of op- en aanmerkingen voor onze website hebben, laat ons dit dan even weten via onze e-mail trabiteamkievit@hotmail.com.

 

Heel veel lees en kijkplezier.

 

Met vriendelijke groet,

 

Trabi Team Kievit