Joke Gerritsma Tuinontwerpen
homeplan van aanpak
uitvoering
kosten ontwerp
gerealiseerde projecten
aankoop
beplanting
contact
links
verkoop
Welkom op de website van "Joke Gerritsma Tuinontwerpen"

Met deze website wil ik u een impressie geven van wat ik u te bieden heb op het gebied van TUINONTWERP. Ik ontwerp zowel moderne, strakke en geordende tuinen als natuurlijke, romantische en klassieke tuinen. Ook landelijk tuinen, een cottagetuin of een tuin met veel siergrassen of weelderige beplanting; alles is mogelijk, particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Ter aanvulling op het ontwerp maak ik een BEPLANTINGSPLAN tezamen met een ONDERHOUDSPLAN. Alleen een adviesgesprek van max. 1,5 uur (vanaf 85 Euro) in uw tuin is misschien ook een tip. Hiervoor is ook een TUINADVIES KADOBON verkrijgbaar. U kunt vrijblijvend CONTACT met mij op nemen zodat ik alle mogelijkheden met u kan bespreken. Een indicatie van de tarieven zijn te vinden onder "KOSTEN TUINONTWERP"

Ik werk vanuit Friesland en mijn werkgebied ligt voornamelijk boven de grote rivieren. Uiteraard kan ik met behulp van uw medewerking ook buiten deze regio een ontwerp maken.

In het tuinblad Bloem&Plant van april 2012 heeft een reportage over mijn eigen tuin gestaan. In het voorjaar van 2013 is deze reportage nog eens herplaatst in het blad Tuinplus. Klik hier voor de reportage.Op de FACEBOOKpagina staan de nieuwste tuinfoto's en andere tuininfo. Klik hier voor de FACEBOOKpagina.

ALLE ONTWERPEN EN FOTO'S OP DEZE WEBSITE ZIJN AUTEURSRECHTELIJK BESCHERMD! HIERAAN KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND.

Joke Gerritsma Tuinontwerpen

table summary="" width="1000"> table summary="" width="1000">