De uitvaart !!

Op Woensdag 13 Augustus 2003 hebben wij definitief afscheid moeten nemen van Johan. Met een indrukwekkende dienst die werd gehouden in de kerk, De Goddelijke Voorzienigheid te Bergen op Zoom. Voorganger was pastoraal werker Wout vd. Broek. Heel de kerk was versiert met van alles wat met voetbal en korfbal te maken had, aan het altaar hing het grote spandoek van Moc 17 wat Johan bij elke wedstrijd achter het doel hing. De dienst begon om half twee. In een bomvolle kerk werd de witte kist binnengeleid door Johans broer Jeroen, zijn schoonzus Shirley, zijn ome Marcel, ome Fred en zijn neven Peter en Bas. Bij het binnenbrengen van de kist werd het clublied van RBC Roosendaal gespeeld. Op uitdrukkelijke wens van de ouders werd de kist half geopend. De gedachte hier achter was dat Johan er echt bij moest zijn en erbij hoorde. De dienst werd geopend door Wout v.d. Broek, met de woorden; niemand had in deze kerk willen zijn op deze dag op dit uur, om afscheid te nemen van Johan. Na zijn voorwoord werd er weer een lied gespeeld van RBC. Sprekers waren er van MOC 17 Jan Lanting en namens zijn werkgever WVS dhr. Kalker. Op verzoek van de pastor kwamen er vele vrienden kennissen en familie rondom de kist staan, gaven elkaar de hand en zongen: geef mijn je hand geef me ze allebei en vertel me even dat ik niet kan leven zonder jou zonder jou zonder jou.

Klik op de foto voor vergroting Aankomst kerk Klik op de foto voor vergroting Johan word binnen geleid door zijn broer Jeroen, schoonzus Shiley, ome Marcel, ome Fred en zijn neven Peter en Bas.
Klik op de foto voor vergroting Rond zijn kist word gezongen, geef mij je hand. Klik op de foto voor vergroting Voorging pastoraal werker Wout v.d. Broek.
Klik op de foto voor vergroting Jeroen en Shirley vertellen een verhaal over Johan. Klik op de foto voor vergroting Papa en Mama nemen voor het laatst afscheid.
Klik op de foto voor vergroting Samen afscheid nemen. Klik op de foto voor vergroting Het samen afsluiten van de kist.
Deze was tijdens de dienst deels geopend.
Klik op de foto voor vergroting Uitgeleide na de dienst. Klik op de foto voor vergroting Vertrek bij de kerk.
Klik op de foto voor vergroting Aankomst crematorium.

Klik op de foto voor vergroting In het crematorium.
Klik op de foto voor vergroting Ruim 450 mensen brengen de laatste eer.

Klik op de foto voor vergroting Papa neemt als laatste het woord.
Klik op de foto voor vergroting Condoleance kaarten Klik op de foto voor vergroting De Bloemstukken.

Klik op de foto voor vergroting Klik op de foto voor vergroting Klik op de foto voor vergroting

Klik op de foto voor vergroting Klik op de foto voor vergroting Klik op de foto voor vergroting

 

Terug naar home. of terug naar boven.