Voor contact:

 

   

 

Welkom op de site van 'The Flying Dutchman'.

Sinds 11 juli 2009 ben ik de  BMC 2009 KAMPIOEN!!             Erik W. wint met een FD kap de 'mooiste kap competitie' op de EFRA GP in TsjechiŽ !

   
Op deze site vindt u info over mijn hobby RC cars.

Wat in de volksmond 'speelgoed' wordt genoemd, blijkt voor het selecte groepje mensen dat zich er mee bezig houdt, heel veel meer te zijn!

Zelf ben ik zo veel mogelijk bezig met deze hobby. Het heeft voor mij een aantal aparte onderdelen...zo is er uiteraard het rijden en het sleutelen, maar ook het ontwerpen van de kap inclusief spuiten zijn (als je wilt) arbeidsintensieve onderdelen. Zelf probeer ik ook nog eens zoveel mogelijk onderdelen, zo goedkoop mogelijk te vinden! Van sloperij tot bouwmarkt...je bent er altijd mee bezig!
Voor de rest wil ik u veel plezier wensen met het 'checken' van deze site!

Mocht je commentaar hebben of fouten ontdekken ... schroom je dan niet, om me dat te laten weten!