Het Contact   Gastenboek archief

c
Ruud  

Hoi Doreth,

De laatste dagen heb ik jouw boek/biografie in een ruk uitgelezen.
Mooi geschreven en indrukwekkend. Als het allemaal waar is, dan is er echt veel meer dan wat iedereen kan bevatten. Volgens mij slapen jullie 's nachts niet al te vaak als ik lees hoe vaak er 's avonds 'gespookt'wordt. Veel succes met de presentaties. Ik ben benieuwd naar de volgende stappen en wellicht volgende boeken (?)

groetjes, Ruud

Raymond  

Doreth en Geerhard,

Met zeer veel interesse en betrokkenheid heb ik jullie prachtige boek in vrijwel één teug tot me genomen. Geboeid door de weergegeven ervaringen en persoonlijke overgave ben ik jullie dankbaar dat mensen deelgenoot mogen zijn van 'Het Contact'.

 

Nicolette  

Lieve Doreth,
Ik vond het boek prachtig en heb het in een paar dagen uitgelezen. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn door jouw boek. Ik vond je al een prachtmens en dit boek bevestigt mijn gevoel over jou. Ik ben bevoorrecht je persoonlijk te mogen kennen en ben heel erg blij dat je het boek hebt uitgegeven.

Liefs,
Nicolette

Richard en Anita  

Je hield bij ons een presentatie van je boek, in een woord fantastisch, de verhalen waren bijzonder, maar vooral liefdevol, net als jezelf. Ik vond het heel fijn je te hebben mogen ontmoeten en wens je heel veel succes met het boek, ik weet dat heel veel harten geraakt zullen worden, nu ze weten dat hun dierbaren niet ver van hun gescheiden zijn en met heel veel liefde over ons waken. Veel liefs van ons allemaal,

Anita

Anja  

Ik ben de moeder van Justin (laatste hoofdstuk) en ik ben erg trots op dit boek, op m'n zoon en op de schrijfster ervan. Het is een zeer interessant boek en zeker de moeite waard om het te lezen. Ik wens de schrijfster verder het allerbeste toe en succes met je boek. Namens alledrie heel erg bedankt wat je voor ons hebt gedaan en een dikke knuffel.
Met een dikke zoen voor jou van ons.

G. Vossebeld  


Een goed boek, helder en sympathiek geschreven. Bedankt dat ik het mocht lezen. Ik ben normaal geen boekenlezer, maar dit boek heb ik met veel interesse in 1 keer uitgelezen. Ieder verhaal is heel bijzonder. Ik weet zeker dat veel mensen dit boek zullen waarderen.

 

 

Terug naar boven

Angelique  

Lieve Doreth,

Een heel mooi en goed geschreven boek. Indrukwekkend!!
Ik hoop dat veel mensen Het Contact zullen lezen.

Wanneer komt jouw 2e boek uit?

Groet, Angelique

Karin  

Lieve Doreth,

Ik vind je boek in één woord FANTASTISCH. Het is heel liefdevol geschreven en makkelijk te lezen, echt een aanrader voor iedereen. Het is één van de mooiste en indrukwekkendste boeken die ik ooit gelezen heb.
Je website bezocht ik voor het eerst, ik vind het erg mooi, met al die sterren op de achtergrond en die fictieve "foto's".

Heel veel succes verder, groetjes Karin

Bärbel  

Lieve Doreth,

Ik heb je boek gisteren gekocht en in een ruk uitgelezen. Het heeft me aan het denken gezet en mijn gedachten over dit leven bevestigd. Het laat me niet los. Ik wens je veel kracht toe om je "missie" te volbrengen. Ik heb er in ieder geval veel van geleerd.

Succes! Bärbel

Senta Lauterslager  

Lieve Doreth

Ik was erg aangedaan door de dood van Justin. Jouw verhaal (destijds al gehoord via Anja) heeft ervoor gezorgd dat ik zijn overlijden een plaats kon geven. Het was ontroerend om te horen dat hij mijn naam genoemd heeft om zich te identicificeren tegenover zijn ouders.
Je boek heb ik in één adem uitgelezen, het zet je aan het denken. Ik was er al van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde, maar nu zijn de mensen in mijn directe omgeving, na het lezen van jouw boek, ook van deze mening toegedaan.

Veel goeds toegewenst.
Met vriendelijke groet,
Senta Lauterslager

Hermien  

Beste Doreth,

Het juiste boek op de juiste plaats! Fijn dat je deze ervaring met anderen wilt delen.
Het is voor mij een boek, dat ik af en toe terzijde heb gelegd. De tekst moest soms even in mijzelf 'rijpen'. Ik ben me bewust van het leven in een universum en ik ervaar de boodschap van liefde al vanaf de geboorte. De liefde is een gift, geen verplichting. Liefde groeit en bloeit niet beperkt door ruimte of tijd, afstand speelt geen enkele rol.
Ik wens dat jouw tekst ook andere mensen mag uitnodigen om naar buiten te treden, opdat mensen vrij worden van angst en durven laten zien wie ze in diepste wezen zijn.

Hermien.

Theo  

In de boekhandel was ik op zoek naar een kado voor een vriendin en jouw boek dat bij de kassa lag, leek me wel iets. Thuis heb ik het eerst zelf gelezen en het heeft me echt geraakt, het is zelfs een van de mooiste boeken die ik ooit las! Goed te volgen en heel echt.
Voor mijn vriendin heb ik maar een nieuw boek gekocht, want dit boek wil ik niet kwijt!

Groeten,
Theo


Zr. Antoinette  

Beste Doreth,

Ik heb je boek met verwondering gelezen, je bent er in geslaagd om op een eenvoudige en eerlijke wijze je belevenissen weer te geven. Je hebt rijke ervaringen en ik ben blij dat je er voorzichtig en bescheiden mee om gaat. Wie weet of God, die de Liefde is, dit nu en in de toekomst laat gebeuren om mensen tot geloof, liefde en vrede te brengen. Dit is het tegenovergestelde van het materialistische en ongelovige denken. Ik dank je dat je dit boek zo mocht schrijven. Ik wens jullie veel zegen toe en een gelukkig samenleven. Een extra gebedje voor jullie.

Zr. Antoinette

Jeanine  

Een zeer aangrijpend en indrukwekkend boek, wat je in een keer uitleest. Het blijft boeiend en zelfs nadat je het uit hebt, blijft het door je hoofd spelen. Het geeft stof tot nadenken over het leven en wat daarna komt. Vooral nu (na het overlijden van mijn vader) denk ik er veel over na.
Ik hoop dat je nog veel mooie ervaringen mag meemaken en dat je er mensen mee kunt blijven helpen!

Dionne  

Lieve Doreth, ik wil je graag even zeggen dat ik het erg knap van je vind dat je een boek hebt geschreven. Er komt toch een hoop bij kijken. Niet alleen veel tijd,maar ook veel energie. En kijk eens wat een machtig mooi boek jij kan schrijven, je hebt een hoop mensen daar mee geholpen. Kijk maar eens naar de ouders van Justin,super zeg dat jij hun daar mee helpt. Jij hebt zoveel liefde te geven. Jij staat voor iedereen klaar. Echt allemaal indrukwekkend. Op naar het volgend boek. Liefs van Dionne