Softwaregratis.nl is eigendom van Pascal Huijgens.


Het doel van de website:
Het doel van de website die ik gemaakt heb is om bezoekers bekend te maken met software die gratis te downloaden en te gebruiken is.
Hierbij ga ik uit van gratis Software  en of Open Source Software vrij te downloaden is en welke voor privé doeleinden te gebruiken is.

Wat mag u verwachten:
U mag van mijn website verwachten dat alle op mijn website geplaatste links zoveel mogelijk verwijzen naar de orginele houder van de software. Dat deze software gratis te downloaden en onbeperkt te gebruiken zijn of na invoering van een E-mail adres onbeperkt te (her)gebruiken zijn.

Cracks en illegale software zult u op mijn website
niet aantreffen, de reden is dat ik hier helemaal niet achter wil staan en veelal is deze software ook gratis of als de GNU General Public License of kortweg de GPL verkrijgbaar is.
Wil je hier nog meer hier over weten kijk dan op
www.gnu.org/copyleft/gpl.html

Nu kan het voorkomen dat u toch van mening bent dat bepaalde software die u op mijn website tegenkomt niet voldoet aan de bovenstaande criteria maak hier dan melding van aan me via sofwaregratis@home.nl hierop zal ik aktie ondernemen die nodig is.


Voorwaarden voor bezoeken van mijn website:
Iedereen is vrij om mijn website te bezoeken en de links die naar de website van de aanbieders van de Gratis Software te gebruiken.
Ik kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor schade in wat voor vorm ook door het installeren van software die u via mijn website gevonden hebt.
Bepaalde onderdelen van de website zijn gemaakt d.m.v GPL Software die via mijn website ook te verkrijgen zijn.

Wil je meer weten mail me via softwaregratis@home.nl