Ik geef de pen door aan...

Bertine

Bedankt Willia voor "de Pen".

"Ook ik ben een computerfreak. Ik denk dat ik Willia hiermee heb aangestoken. Al heel lang (sinds de eerste Commodore 64) heb ik veel interesse in pc-gebruik, dat verder gaat dan alleen tekstverwerking en post versturen of lezen. Creëren en programmeren hoort er wat mij betreft ook bij. Daarom ben ik in 2001 begonnen met de familiesite. Omdat we als familie zover uit elkaar wonen, en maar eens per jaar of anderhalf iedereen zien, is het internet  bij uitstek geschikt als communicatiemiddel om toch van alles op de hoogte te blijven.

Sinds Willia de site heeft overgenomen is deze grandioos verbeterd, en ik weet hoeveel tijd hierin zit. Sorry Rinie, Melissa en Lucas… Het is echt niet mij schuld hoor. 

Sinds zij de site van de familie beheert, zie ik nog regelmatiger nieuwe informatie verschijnen of een nieuwe lay-out. Ik hoop dat alle computerminnende familieleden van deze site gebruik zullen maken, om allerlei dingen over te brengen op andere familieleden. 

Hierbij denk ik aan een bepaalde familie uit Heeswijk-Dinther die de volgende reunie aan het voorbereiden zijn. Geef jullie vorderingen door aan Willia. Ik denk dat iedereen met veel nieuwsgierigheid uitkijkt naar de volgende familiereunie.
 

De familiefeesten bij oma. 

Klik op de foto voor een vergrotingKlik op de foto voor een vergroting

Wie van kleinkinderen herinnert zich niet de Sinterklaasavonden/-middagen. Gigantisch gezellig waren die. Altijd was het echt uitpakken geblazen. Wat waren die feesten leuk, want oma wilde niemand tekort doen.  Uiteindelijk groeide de groep (inclusief alle kleinkinderen) uit tot 28 personen. Het feest bij oma thuis werd verhuisd naar een feestzaal of restaurant.

Klik hier voor een vergroting

De familie word steeds groter, want de teller staat inmiddels op 71 personen. Een foto van allemaal samen hebben we nog niet!
Dit is misschien iets voor de volgende reünie.

Maar dat genoeg over de familie Cooijmans-Schouten.


Nu even iets over mijzelf.

Geboren op de Sprukstraat op 24 juni 1964, als 1ste kind van Ria en Nico, derde kleinkind van Oma Cooijmans-Schouten. In 1983 op kamers gaan wonen en sinds 1985 (oeps... dat is al bijna 20 jaar) getrouwd met Nan. Na een gemeenschappelijke vakantie in Frankrijk in 1983 is de liefde opgebloeid en zijn we uiteindelijk in '85 getrouwd.

Na 5 jaar waren we het oefenen beu en gingen we voor z'n eggie en zo is Amy geboren. Zij is  nu inmiddels 13 en duidelijk aan het puberen, maar een schat van een meid die houdt van lekker snoepen en badminton.

Via productiewerk ben ik in de administratie gerold, wat me goed beviel. Sinds bijna een jaar ben ik werkzaam bij de RIAGG Midden - Limburg, waar ik met veel plezier het administratieve gedeelte bijhoud van de afdeling Rehabilitatie. Deze afdeling zorgt ervoor dat mensen met een psychiatrisch verleden, een nieuwe start kunnen maken in een normale werksfeer. Of cliënten die niet zo goed overweg kunnen met zelfstandig wonen, geven wij begeleiding. Hier heb ik een baan voor 20 uur per week. 

De overige uren besteed ik aan o.a. 
* het huishouden, 
* mijn sport 
* en mijn hobby. 

Het huishouden is een saaie taak, maar het moet gebeuren... (geen verdere toelichting nodig.)

Sporten doe ik ook, minimaal 2 uur per week. Soms ga ik fitnessen en aerobics bij sportschool Anita Meijer.
Als het weer goed is, sta ik 1-2 keer per week op de skates voor een tochtje van circa 10 km. Het is echt een goed-weer-sport. Dus de hele winter geen wieltjes aan gehad, maar eind maart heb ik eindelijk weer eens voor het eerst op de wielen gestaan. Als ik skate, doe ik het veilig, met helm en bescherming. Wat uiteraard belachelijk uitziet, maar gelukkig (of beter gezegd: hopelijk) herkent niemand mij. 

En over mijn hobby (alles wat met PC's te maken heeft behalve het bouwen) heb ik het in het begin al gehad.

Bij deze geef ik de pen door aan Gerrianne. Ik wil van haar nu wel eens weten hoe het er op een O.K. (Operatiekamer) werkelijk aan toe gaat. Welk tv-programma kunnen we met het werkelijke leven vergelijken? En... als je liever iets anders kwijt wilt, mag dat natuurlijk ook.

Veel succus Gerrianne,
Groetjes, Bertine


Klik hier voor de pen van
Wilchard
Annemarie
Anette
Gerrianne
Willia