Hondenkapsalon Beau

Beau

Rust vredig en zacht,we houden van je

Beau

Waarom moet een hond naar de kapper

Veel eerder dan u denkt is uw hond aan zijn eerste trimbeurt toe.

Natuurlijk is het dagelijks onderhoud van de vacht de taak van de baas. U kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, zo leert uw hond de kam en borstel makkelijk te accepteren. Vanaf de tijd dat uw hond volledig is ingeënt kan er al een puppy-trim gebeuren. Bijna iedere hond kan een bezoekje brengen aan de trimsalon. Kruisingen en kortharige honden kunnen ook verschrikkelijk verharen.

Het trimmen van honden houdt in: Scheren, Knippen, uitdunnen, strippen, wassen, kammen en/of borstelen, al met al een bezigheid waar je tenminste 2 uur mee bezig bent.

Westie

Wordt mij hond verdoofd ?

Nee honden worden niet verdoofd. Om een hond te trimmen, knippen of te scheren is het noodzakelijk dat de hond op de trim tafel staat. Wel wordt er bij agressieve honden gebruik gemaakt van een muilkorf, maar dit wordt alleen dan gedaan om er voor te zorgen dat de trimster niet wordt gebeten.

Waar vind ik een overzicht van de prijzen ?

Helaas kan er geen prijzen overzicht worden gepubliceerd, om dat dit afhankelijk is van wat er met de hond moet gebeuren, dit kan scheren, knippen of plukken zijn. Er kan wel telefonisch naar de prijs worden geïnformeerd, dit is een prijs vanaf, omdat het mede afhankelijk is van hoe de hond thuis wordt verzorgd. U moet rekenen met een prijs vanaf zo'n € 35,00 voor kleine hondjes en vanaf € 45,00 voor grote honden. Prijzen zijn inclusief BTW.

Waarom moet ik de hond alleen achterlaten in de trimsalon ?

In de praktijk blijkt meestal dat als een baas niet bij de hond aanwezig is, dat de hond zich anders gedraagt, hij zal over het algemeen rustiger zijn. Het is echter in bepaalde omstandigheden mogelijk om aanwezig te zijn, hou er echter rekening mee dat dit zo'n 3 uur kan duren. En zoals het gezegde al zegt: Vreemde ogen dwingen.