Welkom.Even voorstellen.Info.Actueel.Galerij.Contact.Links.

© 2009 SKR

Mijn naam is Jettie en ben een van geboorte nuchtere Groningse met een ruime belangstelling voor de mens. En woon inmiddels alweer ruim 20 jaar in het Noord Limburgse.

Via mijn nichtje ben ik op het spoor van Reiki gezet, op het moment dat ze me een boek in handen gaf over Reiki, wist ik hier wil ik meer van weten. Dat was het begin van het (taoïstisch) pad wat ik nu bewandel, ik ben in aanraking gekomen met Tai Chi en ben vervolgens naar Jan Kraak gegaan om van hem heel veel te leren.

Bij Jan Kraak heb ik twee docenten opleidingen gedaan en diverse keren workshops gevolgd, zoals wind adem qi gong.

Van Thierry Albert heb ik een workshop gevolgd  “de kleine vogel qi gong”.

Ook bij Martin Wessels heb ik diverse opleidingen gevolgd en workshops gedaan, zowel in Lievelde als in Deurningen en twee keer een week in Savigny (Frankrijk).

Aansluitend heb ik de opleiding “vijf elementen “afgerond met een diploma bij Bert Zandbergen, Martin Wessels Tai Chi en Carol Timmermans Tao dance. Pittig maar heel leuk en interessant. Een half jaar lang 6 weekenden onder de kloosterpannen en veel zelfstudie.

Door de cursus meridiaan massage te combineren met Reiki, de vijf elementen en tai chi ontstaat er een interessante combinatie, waarmee er veel kan worden verbeterd aan de gezondheid en wel bevinden van de mens.

Leuke bijkomstigheid: via het beoefenen van Reiki  ben ik van het ene op het andere moment zonder probleem gestopt met roken! Eerdere pogingen waren vervelend genoeg met veel problemen mislukt..

Op basis van mijn kennis van Tai Chi Tao, de Vijf elementen leer en Reiki kan ik u door middel van een persoonlijke sessie mogelijk op weg helpen in het vinden van de juiste balans tussen lichamelijk en geestelijk welzijn.

Meer info...