Welkom.Even voorstellen.Info.Actueel.Galerij.Contact.Links.

© 2009 SKR

Op basis van mijn kennis van Tai Chi Tao, de Vijf elementen leer en Reiki kan ik u door middel van een persoonlijke sessie mogelijk op weg helpen in het vinden van de juiste balans tussen lichamelijk en geestelijk welzijn.
Tai Chi is een een bewegingsactiviteit die van oorsprong deel uit maakt van de Chinese krijgskunst.  De bewegingen zijn gebaseerd op de oosterse leer van Yin en Yang, van drukpunten en meridianen
Tai Chi.

Meer info...

Yin en yang zijn Chinese begrippen. Yin en yang zijn de twee tegengestelde elementen van het universum.

 

Het universum, alles wat er is, dus ook wat er niet is, wordt TAO genoemd. De TAO is niet te kennen of te begrijpen, maar toont zich in 2 tegengestelde waarden: yin en yang. Het zijn geen absolute polen zoals goed en kwaad; beide begrippen bestaan alleen in relatie tot elkaar.

Yin en Yang.

Meer info...

De Vijf Elementen in de  de Chinese filosofie verwijzen naar Hout, Vuur, Aarde Metaal en Water. Zij vormen o.a. Het fundament voor de Chinese geneeskunde.

Meer info...

de 5 elementen.

Het woord Reiki bestaat uit twee Japanse karakters: Rei en Ki. Dit betekent Universele levensenergie. Deze energie stroomt door alles wat leeft.

Meer info...

Reiki.

Meer info...

In de loop der tijd heb ik  steeds meer informatie verzameld over gezondheid, voeding en andere wetenswaardigheden. Hieronder treft u een aantal onderwerpen aan die misschien ook u interesseren.