Welkom op de Fiekers Stamboom Site

Ik zal mij eerst even voorstellen.

Mijn naam is Joseph Hubertus Franciscus Fiekers, roepnaam Jef.

Ik ben gepensioneerd en in genealogie geïnteresseerd geraakt, doordat ik door een Frans onderzoeksbureau was benaderd of ik gegevens had over mijn familie met name de afstammelingen van de tak Fiekers-Bontekoe. Ik ben toen gegevens bij elkaar gaan zoeken over mijn familie. Ik vond dit zo interessant dat ik verder ben gaan zoeken naar naamgenoten. Via internet (SeniorWeb. nl en seniorennet.be) heb ik een oproep gedaan of iemand gegevens voor mij had en daarop heb ik een paar leuke reacties gehad en zodoende nog een paar achter- en achterachterneven en -nichten gevonden.

Ik ben mij bewust dat ik nog héél veel gegevens moet zoeken en dat mijn stamboom nog lang niet compleet is, toch zet ik deze homepage op internet. Ik hoop dat ik hierdoor van nog meer mensen inlichtingen en /of aanvullingen krijg.

Ik vraag daarom ieder om mij te helpen om deze stamboom, van vaders kant, zo compleet mogelijk te maken.
Voor zover ik nu kan nagaan stammen mijn voorvaderen uit Duitsland en zijn sommigen medio 1800 begin 1900 uitgeweken naar Nederland en van hieruit weer naar België

Ik zoek dus de volgende gegevens over iedereen met de naam Fiekers:

voornamen  -  geboortedatum  -  geboorteplaats  - getrouwd met ..... -  trouwdatum en plaats  -  kinderen en hun geboortedatum  -  eventueel overlijdensdatum  -  plaats van overlijden  -  bijzonderheden en liefst ook de naam van de vader van die persoon, zodat ik weet waar ik hem of haar moet plaatsen.

 

jef.fiekers@home.nl

 

Laatst bijgewerkt op 09-08-2007