Over mij, mijn gezin en de beestenboel:

Ik ben Joseph Hubertus Franciscus Fiekers, geboren 22 juli 1938 op Markt 39 te Maastricht. Ik heb een tweelingzus Ria en een oudere zus Hanny. Onze ouders hadden, tot mei 1961, een café, "de Schaapskooi" op de Markt.

Ik ben 10 oktober 1975 in het stadhuis van Maastricht voor de wet getrouwd met José Strik en in de kerk van Bemelen zijn wij diezelfde dag voor de kerk getrouwd.

José is geboren 24 april 1946 in de Groenestraat te Nijmegen. Zij is een dochter van de warme bakker Gerard Strik en Fien Jurcka. Zij stonden in Nijmegen bekend om hun lekkere Bossebollen.

Direct na ons huwelijk zijn wij in het mooie zuidelijkste dorp van Limburg "Eijsden" gaan wonen. Hier hebben we met veel plezier
27 jaren gewoond.

In Eijsden zijn onze kinderen geboren, onze dochter Kim en onze zoon Luc.

In 2002 hebben wij ons huis in Eijsden verkocht en zijn we, samen met onze twee katten (Tijger en Boy), in Maastricht gaan wonen.
Hier wonen we nog steeds.

 

Onze dochter Kim en schoonzoon John wonen in Geulle gemeente Meerssen, samen met hun twee honden
(Old English Bulldogs, Bully en Lola) en twee katten (Doerak en Puddy).

                                                                    

 

Onze zoon Luc woont in België en heeft twee honden (Duitse Herder Rex en Golden Retriever Candy),
drie katten (Sticky, Minou en Stitch)
en twee ratten.

                                 

 

We zijn dus een "rijke" diervriendelijke familie. Als we samen op vakantie gaan, gaat bijna het hele spul mee en is het vooral aan zee en op het strand heerlijk genieten met het gezin en de honden.