Wie bezoeken wij allemaal?

Wij bezoeken gezinnen aan huis, bedrijven en verenigingen door heel Limburg. Echter is dit niet altijd mogelijk op drukke dagen. Informeer daarom even bij onze regelpiet, dit kan per telefoon of per e-mail (zie ‘boekingen’).


Komt de Sint en Zwarte Piet nooit te laat?

Komt de Sint en Zwarte Piet nooit te laat? Natuurlijk komen wij het liefst op tijd en zullen hier ook alles aan doen, echter dit lukt niet altijd. Wij willen alle kinderen genoeg aandacht geven, dus het kan zijn dat wij soms iets later arriveren. Is dit langer dan 10 minuten dan bellen wij altijd met u.


De Sint is er nog niet en de telefoon wordt niet opgenomen?

Wij kunnen niet altijd de telefoon beantwoorden als wij nog met een bezoek bezig zijn. Zodra wij naar het volgende adres gaan kijken wij altijd of er gebeld is en bellen wij terug.  


Hoe weet Sinterklaas zoveel van de kinderen?

Allereerst hoort hij dat natuurlijk van zijn pieten. Echter zouden wij het op prijs stellen als de pappa’s en mamma’s iets over de kinderen van tevoren kunnen opschrijven en mailen zodat wij dit in het boek kunnen noteren. Als opa, oma, oom of tante aanwezig is, is het ook leuk om daar een anekdote over op te schrijven (natuurlijk ook over pappa en mamma).


N
eemt De Sint ook cadeautjes mee?

De Sint neemt uiteraard cadeautjes voor de kinderen mee. Alleen brengt Piet die ruim van tevoren altijd. Als pappa de cadeautjes net voor dat de sint komt ergens neerzet en dit aan de Sint doorgeeft zorgen wij ervoor dat ze aan de kinderen overhandigd worden. Leuk is ook als ze binnen ergens verstopt zijn zodat de kinderen ze met de Pieten op het einde van het bezoek kunnen gaan zoeken..


Als Sinterklaas komt drinkt hij vast wel een pilsje mee…

Natuurlijk drinkt sinterklaas geen pilsje mee en zijn pieten ook niet. Alcohol en ook sigaretten zijn bij ons uit den boze. Ook wij hebben toch wel eens dorst. Dan drinken wij gezellig een glaasje fris (met een rietje) met de kinderen mee!