Welkom

op

Jessies website


Laatste aanvulling: 1 september 2014


Dit wordt de allerlaatste update, want aflopen vrijdag wist ik het ineens: ik stop met deze site. Ik had al langer het gevoel hier ‘klaar’ te zijn. Sinds 2001 schrijf ik op deze plek over van alles en nog wat.
Er gebeurde ook van alles en nog wat. Ik studeerde, startte een bedrijf, schreef een boek, raakte mijn stem kwijt, experimenteerde met medicijnen. De invloed van de dystonie en de dystrofie op mijn leven schemerde steeds als een fel brandende lamp tussen de regels door (voordat jullie gaan twijfelen aan mijn kennis van de Nederlandse taal: dit is een bewust gekozen contradictio in terminis).
Daarnaast was er over dystonie online nauwelijks iets te vinden, dus ja...

Lees verder

 

NB: De rss-feed werkt niet helemaal naar behoren, ik ben ermee bezig!


Links

- mijn huisje
-
fokuswonen
-
dystonie / dystrofie
-
spraakherkenning
- mijn verhaal
-
Indonesische weblog
-
weblog 'Nooit meer buiten'

 


36 jaar, freelance journalist. Sinds 1999 aan bed en huis gebonden vanwege gegeneraliseerde dystonie en dystrofie. Gelukkig kan ik vanuit bed een heleboel doen, en daarover lees je regelmatig wat meer op deze site. Maar hier houden we het 'gezellig'! Ik laat het achterste van mijn tong niet zien. Heb je behoefte om ook een blik in de keuken van de frustratie en de machteloosheid te werpen, kijk dan op mijn blog Nooit meer buiten.

Colour exists in itself, 
possessing its own beauty 
- Matisse


   Site Meter
bezoekers sinds 13-03-06

 


bekijk gastenboek


laat een berichtje achter