DJ, Radio-Presentator en Voiceover 

 Jos Netten

Jos Netten Goud en Foutshow Radio en On Tour Drive-in-Show

 

In 2009 ging een grote wens van Jos Netten in vervulling toen hij van start ging met zijn eigen radioprogramma De Jos Netten Goud en Foutshow dat sindsdien wekelijks te beluisteren is ! En dat van begin af aan met de support van zijn grote radiovoorbeeld voormalig TROS DJ Karel van Cooten die ook samen met zijn vrouw Jolanda diverse exclusieve jingels voor ons produceerde.

 

Echter al in 1981 maakte Jos zijn radiodebuut als DJ tijdens de Kerstuitzending van zijn grote lokale radioheld Michael Keijzers en diens radiostation Radio Enci. In die tijd het best beluisterde radiostation van Oss en verre omgeving.  

 

In eerste instantie begon het Goud en Foutshow radio avontuur van Jos Netten bij de ziekenomroep van ziekenhuis Bernhoven en kort daarna ook wereldwijd daarbuiten te beluisteren op de radio ook toen al via internet. Na het inmiddels ter ziele gegane Reality FM en radio Delta is de Jos Netten Goud en Foutshow al sinds het seizoen 2012/2013 met veel succes te beluisteren via Fantastic FM (met maandelijks 75.000 !!! hits op de website www.fantasticfm.nl). Maar ook via Radio Ronalisa, Radio.Tophits NL, Ridderkerk FM, Streamtoppers.nl, Q5-Radio, Like-FM, Radio Regionaal.nl, Tophits FM Radio, RealityFM, 0412fm.nl en Studio Anna was/is de show wekelijks te beluisteren. Een nog groter bereik dus voor ons programma en de artiesten de we erin promoten.     

 

Wekelijkse items in de Jos Netten Goud en Foutshow zijn o.a. Toppers van Oranje Backstage, de Foute plaat van de Week, De Plaat en het Origineel, een overzicht van de Oranje Top 30 en bekende gasten in de studio. Nationale, regionale en lokale artiesten maken hun opwachting in de show, live in de studio of in interviews die we op lokatie opnemen. En niet te vergeten wekelijks het allerlaatste entertainment nieuws !

 

Voor de Goud en Foutshows zijn we maandelijks bij de TV opnames van de Toppers van Oranje, Jos Netten is daar de vaste Huis-DJ en Publieksopwarmer. Ook bezoeken we CD-presentaties en speciale shows in het land. Tevens zijn we regelmatig live te beluisteren vanaf lokatie door heel Nederland.

 

Inmiddels heeft Jos Netten al een indrukwekkende lijst van gasten in zijn programma. Wat te denken van namen als o.a. Carlo Boszhard en Irene Moors van de TV Kantine van RTL4, Frans Bauer, Wolter Kroes, George Baker, Frans Duijts, Jannes, Gerard Joling, Roy Donders, André van Duin & Ferry de Groot, Henny Huisman, Peter Koelewijn, Jan Rietman, Corry Konings, Monique Smit, Willem Barth, Albert West, Rein Mercha, Django Wagner, Vinzzent, José Hoebee (LUV), Dries Roelvink, Grad Damen, René Schuurmans, Wesley Klein, Peter Beense, Sieneke, Henk Damen, De Gebroeders Ko, Ria Valk, Vader Abraham, Dennie Christian, de Deurzakkers, John Spencer, Frank & Mirella, Arie Ribbens, Henk Bernard, Jaman, Samantha Steenwijk, Alex, Dirk Meeldijk, John de Bever, John West, Ferry de Lits, Sam Gooris (v.d. fam. Pfaff), Bouke, Frank van Etten, Dennis Jones, Jacques Herb, Henk Wijngaard, Johnny Gold, Marga Bult, Jacky Elmondo, Danny Canters, Jacky van den Acker, Randy Voet, Arnold, Charlene, Jack Kunkels, Eric Baghuis, Arnold, Alwin Rennen, DJ Bompa & De Mens en vele vele anderen.

 

Vele foto’s van Jos Netten met onze gasten en meer informatie over de agenda zijn terug te vinden op de persoonlijke facebookpagina www.facebook.com/jos.netten en op www.facebook.com/goudenfoutshow. En volg ons ook via Twitter en Instagram .   

 

 

Media-partners:

Jos Netten Goud en Foutshow is o.a. exclusief te beluisteren bij:

 

Fantastic FM / Maandagavond van 20 tot 22 uur

Ridderkerk FM / Maandagavond 20 tot 22 uur 

Radio Ronalisa / Dinsdagmiddag 14 tot 16 uur

Radio.Tophits / Dinsdagavond 20 tot 22 uur

Voor meer info klik op logo’s links op deze pagina.

 

En via diverse radiozenders (Inter-)Nationaal die ons programma doorprikken in hun uitzendschema’s !

Meer info hierover volgt nog via www.facebook.com/goudenfoutshow