Kennel v.h. Loevesteinhof


English Version - click at the flag:

 

eigenaar: Elvira Kloek

 Post naar Elvira Kloek

Zingaro

Sinds begin 2000 zijn we weer in het bezit van een prachtige golden pup. We hebben deze maal gekozen voor een reu. Zijn naam is Zingaro of Bridge Four en hij is gefokt door Charles en Marleen Borgmans. Voor meer informatie over zijn ouders http://www.ofbridgefour.com

Hij is geboren op 12 februari 2000. Ook met Zingaro zal jachttraining worden gedaan en hij zal in de toekomst ook op de shows te bewonderen zijn. Op onderstaande foto is hij 8 weken oud. Door op de foto links te klikken, komt zijn stamboom in beeld.  17 juni 2000 is hij de eerste keer geshowd op de open lucht show van regio oost. Hij is vijfde geplaatst. Ook heeft hij inmiddels zijn puppy-cursus met succes afgerond en heeft  hij een diploma van de basis-training gehaald op een Martin Gaus hondenschool. 20 augustus, net 6 maanden oud, is hij uitgebracht op de clubmatch van de belgian golden retriever club. Hier haalde hij een derde plaats in de puppy-klas. Hij is onderzocht op HD (C),OCD (0-0) en vrij van oogafwijkingen. Hij heeft obedience gedaan en in 2006 de pre beginners gewonnen. Met de komst van Nelson is de training op een laag pitje komen staan, maar hij gaat nog 1 keer per week naar de training.. 

De laatste jaren is hij niet veel meer geshowd. Zijn beste resultaat was in 2002 : Een eerste plaats in de open klas en vervolgens kreeg hij het reserve CAC op de clubmatch van de Belgische golden retriever club ! Helaas hebben we Zingaro, nadat hij nog heeft genoten van de vakantie in Cornwall, in moeten laten slapen. 

 

8 weken oud. Klikt U op de foto dan komt U bij de stamboom.

 

Zingaro 7 maanden

 Zingaro 15 maanden

           7 maanden oud                                     15 maanden oud

Klikt U op de foto's, dan ziet U de foto groter. Terugkeren naar deze pagina kan door op de foto te klikken.

 


terugkeren naar het overzicht kan door te klikken op .