Tools for Offie Logo

Kantoor (050)7119063

MS-Officescan

Samen met u exploreert TFO in een gratis gesprek de potentiële tijdswinst van een optimaal MS-Office gebruik in uw organisatie. Hier enkele voorbeelden:
  • De verhuurder van twee appartementen stelt jaarlijks 150 kortlopende huurcontracten op en bespaart met een Word 2007-sjabloon 10 minuten per contract: een tijdswinst van 25 uur per jaar.
  • Het delen van de afsprakenkalender, e-mails en klantgegevens in Outlook binnen het bedrijf verloopt vaak niet optimaal, zeker niet bij bedrijven die de stap naar een duur serversysteem niet kunnen maken. TFO demonstreert u graag goedkope alternatieven voor het delen van Outlook gegevens.
  • Bij het ontvangen en beantwoorden van e-mails worden vaak simpele middelen niet benut. TFO laat u zien hoe met - vaak gratis - tools de e-mailverwerking aanzienlijk kunt stroomlijnen.
  • Raakt uw bedrijf de grip kwijt op een onbeheersbare hoeveelheid documenten? Een duur documentmanagement systeem is niet altijd nodig. Met een simpele aanpassing van Outlook is een efficiënte koppeling van documenten aan contactpersonen, projecten e.d. mogelijk die het terugvinden van documenten door diverse gebruikers vergemakkelijkt.