Welkom op ons kerstkaarsje en doe een wens

Ik wens u een liefdevol, gezond, gelukkig en vrolijk 2014

Maus Sturmer Landgraaf

Medium - helderziende & vertrouwenspersoon

Doe een wens en vervul al uw Kerstwensen met Kerstmis. Brand een kerstkaarsje. Juist met Kerst, Nieuwjaar of met  andere feestdagen kan een kaarsje branden belangrijk zijn, of u wilt een wens vervult zien. Het gemis van iemand om ons heen of de eenzaamheid is dezer dagen groter dan ooit. Zorgen lijken zwaarder en groter. Deze kerstpagina is bedoeld om een kerstkaarsje te branden voor uw overledenen, voor uw kindje, voor een geliefde, vriend(in), voor het vervullen van al uw wensen. Om uw zorgen even weg te branden, vraagt u hulp bij het vervullen van uw wensen, door middel van een kaarsje aansteken, de hulp van een engel te vragen en door het schrijven van een persoonlijke boodschap. Brand een Kerstkaarsje en doe een wens als hulpmiddel bij het vragen als steuntje in de rug voor uzelf, omdat u het nodig heeft. Schrijf in onze pagina "Kerstkaarsje" wat u voelt in de vorm van een klein positief tekstje of gedichtje. Een brandend Kerstkaarsje geeft kracht, warmte, licht en zon. Een stukje liefde, rust en vrede. Omdat Kerstkaarsje te weinig wordt gebruikt hebben wij deze pagina samen gevoegd met: Doe een Wens en vervul al uw (Kerst)wensen.

  Klik op dit lantaarntje om uw Kerstwens te schrijven:

and Facebook

 

Diane Sturmer Kerkrade

Soul reading en opsporing

vermiste personen

www. Rids balance

LINKEN

Beeldhouwen & houtbewerken

Cursussen en workshops

Rids-balance

Edelmetalen Goud en Zilver

Engelen en Gidsen

Rids-balance

Gezondheidscentra

*http://www.parahealing.com

Helderzienden

Spirtualinsight

 

Indianen

dreamcatcher

Kunst en Kitch


 

 

Kerstboodschap 2015
 

Hardheid van ons hart

Hardt van hart zijn doet pijn
Je luistert niet naar je gevoel
komt nooit bij het doel
waarvoor je op aarde bent gekomen
Leef je dromen
al lijken ze niet altijd wat ze zijn
Het doet geen pijn
wanneer jij je gevoel gaat volgen
Dromen waar gaat maken
om je hoogste gevoel aan te raken

Hardheid van ons hart
verlaat negatieve gedachten
gebruik je hoogste krachten
in positieve zin
God stuurt ons zijn Liefde
laat wonderen gebeuren
Vertel dankbaar door
in geuren en kleuren
wat jou is overkomen
Nee, het waren geen dromen

‘God’ maakt jouw werkelijkheid waar
het mooiste leven
Vol “liefde”
staat nu voor je klaar.

 

De kerstgedachte en ‘Liefde’ voor elkaar

 Ieder jaar worden er weer goede voornemens geuit, die al snel verwateren in het nieuwe jaar. Stoppen met roken, afvallen of andere voor ons belangrijke zaken. Echter een heel simpel voornemen wordt meestal vergeten of komt ergens op de laatste plaats op het lijstje voornemens te staan. Het woordje “LIEFDE’. Maar wat houdt liefde nu eigenlijk in, zoals God en Jezus dit zagen. Omdat ik dit ook niet precies kon beschrijven ben ik dit eens begonnen met de Bijbel te lezen. Er zijn teksten waar ik diep van onder de indruk ben wanneer ik lees hoeveel liefde Jezus uitstraalt dat ik bij mezelf denk: ‘jeetje….., wat moet ik nog veel leren’. Want ook ik vergeet het woordje ‘liefde’ op momenten wanneer er onrecht is in mijn ogen en kan dan best scherp zijn. Voor mezelf is er dan rust, terwijl er bij de ander onrust is. Soms is dat even nodig om de lucht op te klaren. Toch weet ik dat er momenten in mijn leven waren dat dingen anders had gekund, wanneer ik iets anders had gereageerd. Natuurlijk zeg je achteraf dan sorry, maar dat neemt de pijn niet weg die ik veroorzaakte op het moment dat het woordje ‘liefde’ even uit mijn hoofd was verdwenen.

In deze tijd lijkt het alsof we steeds onverdraagzamer worden en vooral een korst van hardheid om ons hart leggen. We zijn overvallen door duizenden vluchtelingen. De meesten zijn echt in nood en hebben hard hulp nodig. Anderen komen met slechte bedoelingen om angst, onrust en verdriet te zaaien. Hoe kunnen mensen ‘liefde’ geven terwijl er angst is en gebrek aan vertrouwen? Wij zelf door onze regering gekort worden op alle fronten of erger ontslagen, terwijl deze mensen geholpen worden, vraagt u zich misschien af? Alleen al door het stellen van deze vraag of mijn af en toe scherpe pen, waarmee ik op Faceboek en andere media reacties en verhalen schrijf, maakt dat ik mezelf ook beticht van hardheid van mijn hart. Ik vraag me af hoe het geweest zou zijn wanneer ik die vluchteling was geweest? Had ik dan op bedjes gedropt willen worden in een sporthal? Moest ik me dan wassen in het openbaar zonder enige privacy, of erger op smerige toiletten zitten. Ook ik heb momenten gehad, er over geschreven, dat ik dacht van hoe kun je je zo misdragen door eten te weigeren of in opstand te komen. Je bent hier te gast. Echter, terwijl ik hier zo zit te schrijven bedenk ik: ‘het zijn mensen die alles verloren hebben, zelfs familie en vrienden’. Het voelt heel dubbel allemaal. God en Jezus vragen ons om liefde te geven aan de ander, maar kan ik dat genoeg opbrengen tegen al die mensen die hierheen zijn gevlucht? Ik ben heel eerlijk, ik weet het niet. Het is al moeilijk om in gezinnen vrede en liefde onderling vast te houden. Misschien maak ik het voornemen wel te groot en mag ik dus beginnen met ‘LIEFDE’ te sturen naar mijn eigen omgeving. Mijn kinderen en kleinkinderen. Liefde en gebeden mee te geven aan mijn oudste kleinzoon die op avontuur gaat in Australië. Liefde geven aan mijn familie, mijn vrienden en vele kennissen. En aan alle mensen die deze wens ontvangen. Liefde en vriendschap, stuur ik dus nu naar allen om me heen. En kracht om uw voornemens en wensen waar te maken.

En mag ik dan aan u allen vragen om kerstavond, samen met mij een lichtje te sturen naar al die vluchtelingen en mensen in nood op aarde. Een lichtje vol “Liefde”, zoals God en Jezus het hebben bedoeld. Misschien is dat lichtje al voldoende om een begin te maken voor vrede op aarde en liefde in ons hart, zodat de harde korst om ons hart verdwijnt. ‘LIEFDE’ een nieuwe korst vormt en ons hart zich opent voor iedereen. Maus

 

 

 

 

  De nieuwste teksten en gedichten, zijn verwerkt op eigen foto's.  Klik op  website en kijk in de rechterkolom bij gedichten.

 

   Lees mijn verhalen op: levensverhalen van jou en mij

        Read all my stories: levensverhalen van jou en mij

 

 

 

 

Nieuw zijn de verhalen van Maus op:

New are the stories of Maus. Look at these sites

http://levensverhalenvanjouenmij.blogspot.com/,
http://hebjijdatnuook.blogspot.com/

 http://uittredingen-astraalreizen-maus.blogspot.com/

 Films: http://www.youtube.com/user/

 Foto's: http://www.maus-sturmer.nl

 

Klik voor het Kerstgedicht van 2013 op deze link

Wanneer u klikt op home, vindt u in de rechterkolom onderaan alle kerstgedichten van andere jaren terug

 


 

LINKEN

Modellenwerk

Jeannette acteert

Oorkaarsen

Rids-balance

Paranormale zaken/ervaringen

Exorcistonline.eu*
 

Soulreading

Rids-balance

Spirituele kunst

Sietse Goverts

(Spirituele) startpagina's

  start14ever *
chakra.eigenstart
              

Bezoekersaantal van Nedstat voor verwijdering i.v.m. pop-ups

2006    vanaf november 3572

2007                               3365

2008                               2155

2009 t/m 28-01                 292

Bezoek tot 28-01-09       9384